Start la seminariile EDUMAX în 10 şcoli din Bucureşti

elevi educatieLa sfârşitul lunii octombrie, proiectul de educaţie EDUMAX, realizat de Animax, cea mai mare reţea de petshop-uri din România în parteneriat cu Asociaţia CSR Nest, a intrat în cea de-a doua etapă, respectiv susţinerea seminariilor pentru elevi. Seminariile vor fi susţinute în 10 şcoli de stat şi private provenind din toate sectoarele Capitalei, de către reprezentanţii Animax şi ai Asociaţiei CSR Nest.

În urma evaluării celor 4.000 de lucrări înscrise în concursul de desen cu tema ”Prietenul meu necuvântător” organizat în perioada 22 septembrie – 3 octombrie 2014, au trecut în etapa următoare aproximativ 600 de elevi din ciclul primar (clasele 0-IV). Aceştia vor participa în perioada 20 octombrie-27 noiembrie la o serie de seminarii pe tema ”Cum îngrijesc animalul meu de companie”, unde vor primi informaţii detaliate despre cum să aibă grijă de prietenul lor necuvântător.

La finalul fiecărui seminar, cunoştintele elevilor vor fi evaluate printr-un test. Copiii care vor acumula cel mai mare punctaj vor fi incluşi într-o tombola cu premii speciale constând în vouchere pentru produse destinate animalelor de companie. Valoarea totală a premiilor se ridică la 300 euro, în timp de investiţia în proiectul EDUMAX este de 15.000 euro.

Tombola va fi organizată in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 6 decembrie la Magazinul Animax din Complexul Comercial Vulcan din Bucureşti (str. Mihail Sebastian nr. 88).

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.