Împreună putem aduce bucurie în inimile a mii de copii

ecco Craciun 2018

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune, iar anul acesta va fi cel de al 11-lea an consecutiv în care se va organiza. ECCO România este partener în acest proiect de 4 ani, reuşind ca în aceşti ani să colecteze şi să distribuie peste 15.000 de cadouri.

Începând cu anul 2015 în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, se primesc doar cutii ce conţin lucruri noi, fără excepţii.

În perioada 01-15 decembrie 2018, ECCO va pune la dispoziţie întreaga logistică de colectare a cutiilor în toate cele 20 de magazine ale sale din oraşele: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu. Întreaga echipă ECCO România este implicată în mod voluntar în acest proiect, contribuind la verificarea cutiilor, ambalarea lor, selectarea pe vârste şi depozitarea acestora.

Încercăm să ajungem la cât mai mulţi copii care altfel nu ar primi nici un cadou de Crăciun cu ajutorul partenerilor tradiţionali: Fundaţia Principesa Margareta a României, Asociaţia CONIL, Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu, Parohia Cojocna Cluj, Ancaar Filiala Argeş.

Doritorii vor putea oferi copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, fete şi băieţi, un mic cadou împachetat într-o cutie de pantofi, urmând ca toate cutiile adunate să fie distribuite în perioada 16-24 decembrie 2018.
Dorim să le mulţumim tuturor celor care în toţi aceşti ani ne-au fost alături în proiectul ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi şi sperăm ca şi în acest an să aducem bucurie în inimile a mii de copii.

Doar împreună putem oferi zâmbete! #ShoeBox2018

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.