Motoare turate la maxim cu ECCO Biom la Women Rally

incaltamninteBrandul danez ECCO celebrează femeile pasionate de motorsport prin susţinerea evenimentului Women Rally ce a avut loc în perioada 15-16 septembrie 2018 în oraşele Cluj-Napoca şi Alba Iulia.
Women Rally este un concept nou, de mare anvergură, organizat pentru prima dată în România, dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor posesoare ale permisului de conducere de minimum doi ani.

Un astfel de eveniment oferă o evadare din stresul zilnic al vieţii urbane, dar există un element urban pe care doamnele şi domnişoarele pasionate de motorsport doresc să îl ia cu ele pe traseu: încălţămintea ECCO Biom C.
Preconcepţiile despre aptitudinile femeilor în condusul sportiv au fost spulberate la Women Rally, raliu care se numără printre cele mai importante evenimente sportive de acest gen din ţară. Turând motoarele la maxim, conducătoarele auto au evidenţiat noua mişcare feminină: stilul athleisure.

Chiar şi atunci când sunt supuse probelor speciale de îndemânare, nu este nevoie ca şoferiţele să renunţe la stil, ECCO Biom C fiind un sneaker minimalist care îmbină tehnologia de performanţă, stilul atheleisure şi strălucirea de înaltă clasă ECCO SILKEN-SHINE LEATHER oferind astfel un lux atemporal.

Noua colecţie ECCO Biom C – inspirată de sportivi şi dezvoltată împreună cu triatleţi de elită – încurajează participarea la competiţii sportive de orice gen, inclusiv raliuri. Indiferent de sportul practicat, tehnologia BIOM® oferă o amortizare superbă şi un confort sporit, în timp ce talpa joasă asigură o poziţe naturală a piciorului şi îmbunătăţeşte adaptarea la sol, iar inserţiile uşoare din cauciuc din talpă îmbunătăţesc aderenţa şi flexibilitatea.

Atât versiunea pentru femei, cât şi cea pentru bărbaţi a colecţiei ECCO BIOM C sunt oferite în sofisticatul “Volluto”, care te poate conduce către rezultate extraordinare atât în competiţiile sportive cât şi în viaţa de zi cu zi.
Noua colecţie ECCO BIOM C se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center