Budinca de resturi

sausage meatIngrediente: 200 g de taitei fierti in apa, 100 g de resturi de friptura sau de mezeluri, 100 g de cascaval uscat in frigider, 3 linguri de ketchup, 2 linguri de smantana (daca avem), 2 oua intregi, 2-3 ardei, alte resturi alimentare (oua fierte, masline, rest de tocanita, cartofi fierti sau rest de piure etc)

Mod de preparare:

Toate resturile si ardeii se taie cubulete si se pun intr-un castron unde se amesteca cu ouale intregi, ketchupul si smantana. In loc de ketchup putem folosi bulion iar in loc de smantana – lapte sau iaurt.

Se pun si taiteii fierti si se amesteca bine. Daca mai este cazul (compozitia este tare), mai punem un ou. Se unge o forma Jena cu margarina, unt, untura sau ulei, se toarna compozitia in ea si se da la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20-25 de minute (foc mediu).

Se serveste direct din vas, cu salata sau muraturi.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center