Budinca de clatite cu carne

Ingrediente: 350 g de carne fara oase, 2 cepe, o felie de paine, un ou, 50-60 g de unt, 2 linguri de smantana, verdeata, sare, piper; pentru clatite: 2 oua, 3 linguri de faina, o ceasca de lapte

Mod de preparare:

Tocam carnea si o punem intr-o cratita cu ceapa taiata marunt si o bucatica de unt, acoperim si o lasam sa fiarba in sucul ei, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda. Dupa ce carnea este bine fiarta (la nevoie mai punem apa), se potriveste de sare si piper si se lasa sa se racoreasca.

Apoi se mai da o data prin masina de tocat carne, cu felia de paine care se adauga la sfarsit, ca sa impinga carnea toata afara. Tocatura se amesteca apoi cu oul si verdeata.

Cu aceasta compozitie se umplu clatitele, preparate in prealabil, se asaza intr-o tava, se stropesc cu 2 linguri de smantana si se pun la copt 10-15 minute. Se serveste calda.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center