Budinca de carne

Ingrediente: carne de porc (125 g), carne de berbec (375 g), sare, oua (5), paine (75-100 g), ciuperci, bulion (3 linguri), smantana (3 linguri), branza rasa (2 linguri)

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, paine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute.

Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cand aceasta este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor, apoi se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center