Din nou…

Author: Angel of Mine

Si acum, dupa atat de mult timp, imi rascolesti gandurile cu ultimele tale cuvinte: „te sun eu“. Nici in zi de azi n-ai mai facut-o! Nu gasesc raspunsuri in tacerile tale, nu gasesc raspunsuri in noptile grele ce trec, petrecute in odaia mea singura. Ma pierd in inceputurile de ieri, ma pierd in noaptile reci si intunecate. Vreau sa te simt, sa te gust, sa te ador… Visele s-au stins in zorii diminetilor cetoase si ma trezesc din intr-o noua zi singura. Privesc de la geamul meu si uneori calatoresc pe strada ta, in gand, ma opresc la geamul tau, doar sa te vad. Lacrimile curg de durere, totul s-a incheiat prin ce ai spus: „NU AM TIMP DE SENTIMENTE“!

Nu ai timp de nimic, totul minte, orele trec trandave si ma simt neputincioasa, sunt neputincioasa! Ce as putea sa fac? Ce pot sa fac? Incerc sa merg mai departe, incerc sa ma desprind, sa nu mai fiu eu, sa nu ma pierd in disperare!

Uneori ma simt la pamant, atat de jos incat n-am puterea sa ma ridic! Si stiu cum e, nopti nedormite, zile planse, timpul fara tine petrecut cine mi-l aduce inapoi? Sunt atat de obosita, sentimentele se pierd si uneori imi doresc sa nu te fi cunoscut, insa n-as fi avut ce scrie…

Ma topesc ori de cate ori te intalnesc intamplator, ori de cate ori ma privesti! Te simt… inca te mai simt. Stiu ca si tu simti la fel! Imi lipsesti… Culmea, ti-am vazut chipul ieri si-mi aminteam cum ne iubeam in ploaie. Am uitat cum e, nu mai esti indragostit de mine, am pierdut iubirea ta, si-mi vine sa urlu: „nu ma parasi, sunt pierduta fara iubirea ta“! N-o s-o fac, sunt prea mandra sa recunosc.

Te vad de cate ori inchid ochii; ii deschid pierzand imaginea chipului tau! Sunt pierduta… pierduta pe strazi ude de picaturile verii… Simt ca zbor din nou pe strada ta, in gandul meu, in noptile furtunoase, iar ploaia parca biciuie mai puternic in noapte, tunetele parca cearta pamantul.

Nu pot supravietui fara iubirea ta, as vrea sa nu mai simt! Nici nu vreau sa stiu daca ma blamezi, daca ma urasti, nu vreau sa stiu! Ma gandesc la timpul trecut… ce departe e totul… Ma tineai in brate, ma iubeai! Acum totul pare pierdut, totul pentru nimic.

Nu pot sa te sun sa-ti spun cat de greu imi e, nu pot sa cred cum un barbat alege! Nu intrebi, nu iubesti, nu simti! Nu vreau sa stiu, pastreaza totul pentru tine! Inima mea ai luat-o oricum, n-o arata lumii, pastreaz-o pentru tine! Plang… si nu esti… Te strig… nu esti… Totul e pustiu!

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • andreea

    dezamagirea knd iti intra in suflet te doboara!o durere mai mare nu exista pt o pers.kre iubeste din tot sufletul.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.