Fără sentimente

Author: Andreea Marina

No FeelingsTrec anii şi tot trec… Simt că ceva îmi lipseşte… nu pot să mai simt ceea ce tu m-ai făcut sa simt. Sufletul se împotriveşte…

Încerc în fiecare zi să acord o nouă şansă, să îmi acord mie şansa de a fi fericită şi totuşi se pare că nu reuşesc. Indiferent de ceea ce fac nu pot simţi iubirea ce odată m-a cuprins… ce mă definea…

Încerc de ani şi ani să-mi revin, să simt măcar o parte din ceea ce odată simţeam la fiecare atingere a ta…

Zilele trecute mi-am facut curaj şi te-am sunat… Ţi-am urat la mulţi ani dupa 6 ani interminabili… Am reuşit să te ascult fără a mă bloca! DAR totuşi sufletul plânge, căci răceala şi răutatea din vocea ta mă distruge!

Oare este adevărat că tu nu m-ai iubit nici măcar o clipă??? Cum poţi să-mi răspunzi cu atâta nepăsare? Cum poţi să te amuzi când îmi simţi vocea cum tremură? Simt că sunt legată de ceea ce niciodată nu a existat, căci imaginaţia mea a înflorit realitatea crudă.

Simt cum tu ai uitat serile perfecte ce le-am petrecut împreună sub clar de lună! Cum ai uitat că eu am fost cea care te-a susţinut să-ţi urmezi visul… Cum eu am fost ceea care ţi-a arătat că iubirea poate avea multe feţe!

Ţi-am arătat că persoana potrivită înseamnă mai mult decât amanta sau iubita sau colega de cameră. Sufletul pereche este acea persoană care le poate îmbina pe toate cu o naturaleţe ieşită din comun!

Oricum, nu mai conteazp asta. Realitatea este că nu mai simt!!! Sunt persoane în jurul meu ce poate ar merita iubirea mea şi totuşi eu nu sunt capabilă să simt!!! Zi-mi acum… Ce ar trebui să fac? Nu ştiu cum să mi te scot din minte!

Se pare că trecerea anilor nu mă ajuta prea mult!

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.