Fiti romantici

Exista multe motive pentru care sa fiti romantici…

Veti simti din nou scanteia pasiunii. Fiind romantic, veti aprinde flacara iubirii in inima voastra si a partenerului. Gesturile voastre vor crea o stare de fericire partenerului vostru. Acesta este cel mai important motiv pentru care oamenii se poarta astfel, pentru a face partenerul sa se simta bine.

Veti fi mai fericiti – Cand esti romantic, capeti mai multa atentie din partea tuturor, deci implicit vei fi mai fericit.

Veti face dragoste mai des – O teorie demonstrata spune ca oamenii mai fericiti si mai romantici fac sex mult mai des decat ceilalti.

Va veti bucura mai mult de sex – Cand sunteti fericiti, faceti dragoste cu o intensitate mai mare.

Veti pastra vie iubirea – O iubire romantica se bazeaza pe sentimente mai profunde si pe atractie reciproca, iar acestea o vor intari. Exista posibilitatea sa ramaneti casatoriti mult mai mult timp.

Veti adauga alt sens si mai multa profunzime relatiei. Veti crea un mediu in care sa va simtiti in largul vostru. Veti fi cu adevarat inteles de partener.

Veti fi parinti mai buni – cuplurile romantice vor face din casa lor un mediu pasnic si fericit. Vor fi parinti mai buni si modele pentru copiii lor. Copiii vostri vor intelege mai bine iubirea dacat ceilalti copii. Vor sti cum sa-si aleaga partenerul in viata. Vor fi capabili de a avea realtii cu oamenii din jur.

Veti invata sa apreciati caracterul vostru unic si pe cel al partenerului. Veti intari respectul si increderea in voi. Va veti intelege fara cuvinte, ceea ce doar putine cupluri reusesc.

Asadar, fiti romantici si bucurati-va de viata!

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.