Valentine’s Romantic Dessert Recipe – Amaretto Chocolate Fondue
Ciocolată topită, moale şi delicioasă, servită alături de căpşuni, bezele şi orice doriţi să scufundaţi înăuntru… Patrick Drake ne arată că avem nevoie numai de 5 minute pentru preparare şi de o seară întreagă special ca s-o savurăm…
Ingrediente:
200 g ciocolată neagră (70% cacao solidă)
1 pahar frişcă lichidă
1 Shot de lichior Amaretto Almond
Căpşuni
Zmeură
Bezele
Mod de preparare:
Puneţi frişca într-un vas pe foc mediu-mic şi cât timp se încălzeşte tăiaţi fin ciocolata.
Adăugaţi ciocolata în oală şi amestecaţi până se topeşte, după care turnaţi lichiorul de amaretto. Nu lăsaţi sosul să se prindă de fundul oalei.
Turnaţi ciocolata topită într-un bol destul de larg la gură pentru a putea lua cu fructele si bezeaua din ea.