Ce astepti de la iubitul tau?

Orice femeie asteapta de la cel pe care il iubeste ca acesta sa dea dovada de continuitate si profunzime in manifestarea iubirii sale.

Aspira ca la randul ei, sa fie iubita, adorata si ingrijita precum si ea iubeste, adora si ingrijeste pe cel drag.

Vrea sa-l simta pe iubitul sau puternic, curajos, nobil si generos, capabil de a infrunta orice greutati pentru a o cuceri sau apara.

Femeia doreste ca el sa o inteleaga, sa-i perceapa natura profund sensibila si sa aiba incredere in intuitia ei.

Pretinde o totala sinceritate, franchete si vrea sa comunice cat mai profund cu fiinta iubita.

Doreste sa fie mereu reflectata si pusa in valoare; doreste foarte mult sa fie admirata si transfigurata de cel pe care il iubeste.

Cauta mereu si mereu prezenta lui, pentru ca alaturi de el se simte implinita si fericita, la randul sau putand sa daruiasca implinire si fericire.

Spera mai intai sa recunoasca profunzimea sentimentelor celui pe care il iubeste pentru ca apoi sa-i apartina cu totul.

Ii place sa se joace plina de gingasie si candoare si se bucura cand il gaseste pe cel care stie multe jocuri.

Ii place sa-si contemple iubitul si sa-si spuna: „Este atat de frumos si de puternic. Este plin de entuziasm in tot ceea ce face si da dovada de o vointa de nezdruncinat. Cum ar putea sa nu-l iubeasca?

Permanent bucuros, hotarat, dand dovada de tenacitate, el reuseste in tot isi propune. Desigur ca o va iubi profund pentru ca este sincer si onest si… atat de candid.

Uite-l cum rade de departe cand ma vede, i se vede dorul sclipindu-i in ochi. Cu cata caldura ma priveste dorind parca sa-mi intre prin ei direct in suflet. Stie sa-mi aline gandurile si stie sa-mi mangaie sufletul doar cu o privire.

Este plin de tact si delicat si stie cum sa ma faca sa-l doresc, caci senzualitatea sa emana din fiecare gest pe care-l face cand suntem impreuna. El este cel pe care l-am asteptat si l-am visat. Acum, e adevarat!”…

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.