Ce asteapta iubitul de la tine?

Barbatii considera irezistibila femeia care se intereseaza activ de bunastarea lor. Deci manifestati-va interesul in ceea ce priveste viata personala a iubitului, de problemele de serviciu. Intreaba-l cum se mai simt parintii, prietenii si ofera-te sa-l ajuti in orice domeniu.

Ea trebuie sa reuseasca sa spuna ceea ce are de spus fara sa para a critica.

Indiferent de discutie, dar mai ales in ceea ce priveste jocul amoros, femeia nu trebuie sa se planga sau sa reproseze.

Barbatul doreste intotdeauna sa-i spuneti prieteneste si daca se poate dinainte ceea ce v-ar satisface.

Cel mai penibil cosmar al unui barbat este sa-si dea osteneala sa realizeze ceva deosebit si sa primeasca reprosuri si “mutre” nesatisfacute.

In ceea ce priveste ordinea, ea trebuie sa fie intotdeauna toleranta

Chiar daca el isi arunca lucrurile in dezordine, femeia nu trebuie sa se transforme intr-o cicalitoare pedanta. Desi barbatii apreciaza femeile ordonate si curate, nu considera ca ei trebuie sa raspunda la fel.

Mai subzista undeva in subconstientul masculin ca femeia este singura care raspunde de curatenie. Armonia este undeva la mijloc, nici sclava care nu cracneste, nici tiranul care vaneaza scame.

Adeseori barbatii uita ca si iubita lor poate avea problememe ei. Este de preferat sa amanati o intalnire, decat sa mergeti afisand oboseala, enervare si lipsa de chef. Totusi, un minim autocontrol rezolva aceasta situatie.

Barbatii apreciaza in mod deosebit o femeie mereu tandra si care le arata dragoste, chiar cautand sa-i multumeasca.

Daca iubitul este atras si de alte femei, atitudinea cea mai inteleapta este de a zambi si de a intelege ca nu este nimic rau in a admira frumusetea, oriunde apare ea.

Fii sigura ca iubitul nu va da curs unei asemenea ocheade, asa ca de ce sa nu te joci putin? Nimanui nu-i place sa fie tinut in cusca. Iar daca o faceti, acesta este cel mai sigur mod de a-l determina ca intr-adevar sa se intereseze cum ar scapa din ea.

Ea trebuie sa aiba propria ei viata personala si sa fie o femeie puternica din punct de vedere emotional.

Era o vreme cand barbatii apreciau mimozele care plangeau din orice fleac si se agatau neajutorate de maneca hainei lor, pentru a le oferi prilejul sa-si arate virilitatea.

Barbatii moderni prefera femeile sigure pe ele (dar nu masculinizate), puternice, feminine, stapane pe situatie, cu care sa trateze de la egal la egal. Nu se mai poarta papusile frumoase si fara nimic in cap, bune doar ca ornament.

Totusi, nu uitati ca el trebuie sa ramana vioara intai, chiar daca tot de la iubita a primit sfatul cel mai bun.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.