SMILES BAGS iti aduce aminte sa zambesti!

SMILES BAGS este inspirat din pasiunea designerului pentru simplitate, utilitate si durabilitate.

Povestea noului brand pe piata romaneasca, creat de catre Gaspar Chilingarov si Oana Vaideanu, a inceput in urma cu doi ani, cand Gaspar i-a daruit Oanei, pe atunci viitoarea lui sotie, o geanta creata de el. SMILES BAGS reprezinta felul lor de a impartasi bucuria acelui moment unic.

Prima colectie lansata de SMILES BAGS reflecta dragostea lui Gaspar pentru simplitate, utilitate si durabilitate: “Admir frumusetea care ma inconjoara. Pielea naturala, cu toate imperfectiunile pe care le are, ma inspira”, declara Gaspar.

“Lucrurile trebuie sa functioneze pur si simplu, fara sa le acorzi prea multa atentie; sa fie confortabile, placute la atingere, exact asa cum iti doresti. Am creat o geanta care va fi cu adevarat a ta – te va insoti pe parcursul vietii, completandu-ti stilul in fiecare moment”.

Designerul a gasit o sursa bogata de inspiratie in modelul natural al pielii nefinisate. Vergeturile, zgarieturile si nuantele de culoare aduc valoare imaginii simple a gentii, tranformand fiecare model in unicat. Cu trecerea timpului, pe parcursul calatoriei, geanta va aduna experientele celui care o va purta, sub forma de amintiri. Isi va schimba culoarea acolo unde va fi atinsa si va imbatrani cu gratie, devenind mai frumoasa.

Gentile Lifetime Companion sunt combinatia perfecta intre design si proiectare, de aceea SMILES BAGS le ofera garantie pe viata.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center