Întrebare

womanAuthor: Andreea Marina

Mă uit în jur și nu văd nimic. Încerc să definesc ceea ce simt, ceea ce inima îmi șoptește…

Dar nu conturez mai nimic. Oare nu am ce să desenez pe pânza deja îngălbenită de anii ce au tot trecut? Îmi e greu să exprim ceea ce simt, e greu să mai spun că iubesc! Deja am uitat cum ar trebui rostite aceste doua cuvinte…

Și totuși asta îmi doresc să simt și să spun! Îmi doresc atât de rău să fiu fericită și totuși nu mă pot mulțumi cu puțin.

Încep să cred că vinovata sunt eu, ca nu sunt capabilă de asesemea sentimente, iar apoi imi amintesc de clipele fericite petrecute alături de tine… când totul se învârtea în jurul tău, când erai universul meu.

Îmi e dor de sentimentul acela, când inima o ia razna, când vocea răgușește fără niciun efort… când inima tresare la o simplă privire.

Oare odată cu vârsta semnificatia dispare? Oare inima renunță? Oare nu voi mai simți niciodată sentimentul acela? Nu mai știu ce să cred… Acum ceva timp am incercat, dar am greșit persoana!

Căci în momentul în care s-a sfârsit s-a mai rupt o particică din suflet… și îmi amintesc în fiecare seara de voi… de clipele petrecute… Nu pricep cum am căzut de 2 ori în aceiași capcană! Și totuși nu regret, totuși vreau să simt iar, sa risc!

Uneori mă întreb unde am greșit în viața asta ca să tot plătesc? Căci simt cum plătesc greșeală peste greșeală…

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • George Rosca

    lectia vietii !
    uneori fara sa vrei inima iti spune altceva decat ratiunea ! Si atunci? Primesti o lectie de la ea …viata ta si daca nu inveti din prima iti este sortit sa tot traiesti astfel de experiente triste. Va trebui sa invatam ca VIATA este UNICA iar drumul ei este cu sens unic si …foarte scurt…din pacate!
    Daca te consoleaza … toti gresim. Din fericire unii inteleg la timp … lectia vietii !
    George

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.