Sentimente

feelings, loveAuthor: Andreea Marina

Totul e confuz… sentimente ciudate mă încercă. Aş vrea să le pot descifra, aş vrea să pot exprima ce inima simte… ce mintea tot repetă! As vrea să pot face ce e corect şi totuşi fac ce simt… E mult prea puternic sentimentul ăsta. Mă învăluie! Simt cum îmi cuprinde întreg corpul, cum încep să tremur numai la un gând, cum imaginaţia o ia razna, cum simţurile amorţesc şi cum simt totul! Atingerea ta pe corpul meu… când eşti la kilometri distanţă. Simt ca o iau razna! Simt că mă pierd, dar totuşi abia mă trezesc la viaţă!

În fiecare zi gândul la tine îmi fuge… şi ştiu că nu ar trebui, ştiu că nu pot face asta, ştiu că nu eşti pentru mine! Ştiu că o să mă ard din nou! Le ştiu, mintea le tot repetă, dar inima nu le aude.

Mă omoară sentimentul de vinovăţie, dar pasiunea pe care ai trezit-o în mine nu înţelege de ce ar trebui să dispară, de ce mă lupt cu ea precum ar fi un duşman feroce! Aş vrea să dispar, sa nu te mai vreau! Aş vrea să termin ce ai început dar nu pot… NU POT! E prea mult pentru mine!

Te vreau în fiecare zi alături de mine… Aş vrea să mă trezesc cu tine în fiecare dimineaţă. Te–am avertizat şi nu ai crezut, am luptat cu inima dar se pare că ea învinge de fiecare dată raţiunea! Şi uite cum simt că nu mai pot! Simt că mor de dorul tau! Mor să ştiu că nu eşti al meu şi că nu te pot avea…

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center