Nissan NV200

Nissan NV200, varianta van, a fost prezentata la Barcelona International Motorshow. Pentru început, NV200 va fi asamblat in Japonia pentru piata europeana, dar aceasta numai pana cand productia va incepe la fabrica din Barcelona in noiembrie 2009.

Vanzarile pentru NV200 in varianta van si combi vor incepe in octombrie 2009 pentru majoritatea pietelor europene, in vreme ce varianta pentru transport de persoane va fi disponibila incepand cu 2010.

NV200 foloseste idei inovatoare pentru a crea cea mai mare zona de incarcare a marfurilor din clasa sa. Cu toate ca are o lungime totala de mai putin de 4.4 m, varianta van a NV200 are un spatiu de incarcare a marfurilor de mai bine de 2.0 m lungime.

Avand tractiune fata si adoptand un sistem compact de suspensie spate, NV200 poate incarca in bena 2 Euro-paleti standard. La 1.84 m inaltime, NV200 nu este mai inalt decat concurentii sai, in vreme ce inaltimea la sol de 520 mm il claseaza pe locul intai pe segmentul sau, usurand incarcarea si marind volumul zonei destinata marfurilor pana la 4.1 mc. Greutatea maxima a incarcaturii este 771 kg.

NV200 este disponibil cu camera de luat vederi pentru parcarea cu spatele, o noutate pentru un van din acest segment, in timp ce cabina are o multime de spatii de depozitare, buzunare si suporturi de pahare/sticle. Are, de asemenea, un spatiu ascuns de depozitare situat deasupra torpedoului, spatiu suficient de mare pentru a adaposti o camera video, telefoane mobile sau documente importante.

Pe langa design-ul atractiv, NV200 ofera noi referinte de performanta si manevrabilitate, mobilitate si accesabilitate a zonei de incarcare. NV200 devine astfel o alegere inteleapta pentru antreprenorii care folosesc vehiculele intr-un mediu urban aglomerat.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.