Ford Mondeo. Trend pentru 2015

Lansare Ford Mondeo Romania

Author: Andreea Drăghici

Nu am mai condus de 6 ani! Da, întrebarea firească ar fi: de ce ţi-ai luat permis? L-am luat ca să-l am şi ca să demonstrez că pot. Apoi, la vremea respectivă îmi doream o maşină, apoi m-am gândit să investesc banii în altceva. Dar permisul înca nu a expirat… cu toate ca eu am ruginit între timp. Pot spune ca se uită mult în 6 ani, dacă nu atingi pedalele şi schimbătorul de viteze, măcar din când în când. De multe ori mi-am dorit să simt din nou volanul şi să scrutez asfaltul care se întinde în faţa mea.

Şi iată că acum s-a întâmplat, fără să ştiu măcar că voi conduce într-o zi însorită de decembrie, la lansarea în România a noului Ford Mondeo. Nu pot spune că am vrut să urc la volan, chiar a fost nevoie de multă putere de convingere din partea instructorilor Napoca Rally Academy. Aşa că am pornit la drum, stingheră şi cu emoţii grămadă. Desigur, nu m-am aventurat pe un drum principal, rulând pe sinuosul drum dintre Zărneşti şi Făgăraş, destul de puţin traficat.

Mi-a plăcut! M-am relaxat repede în scaunul de piele elegant şi bine încălzit al superbei limuzine Ford Mondeo Wagon în care mă aflam. Parcă nici nu simţeam volanul, comparând din instinct cu greoaia direcţie a Loganului pe care am făcut şcoala de şoferi. Am parcurs aproximativ 50 de kilometri, care mi s-au părut mult mai mulţi. Am avut tendinţa să merg cu viteză pentru că maşina se manevra excelent pe drumul destul de stricat care trecea virajat prin sate şi comune pline de obstacole pentru o începătoare ca mine.

Noul Ford Mondeo m-a făcut să mă simt bine şi să vreau din nou să-l conduc. Să vreau să conduc în continuare! Iar ca să nu vă plictisesc povestind cum am depăşit 2 căruţe, o dubă, 3 vaci, un beţiv, cum am trecut lin peste gropi şi cât de uimită am fost că puteam lua virajele cum n-o făcusem niciodată până atunci (desigur, cu ajutorul indicaţiilor precise ale instructorului Vlad Vana care a avut o răbdare infinită şi pentru care îi mulţumesc), o să vă spun mai multe despre maşină. Dacă o încercaţi sunt sigură că o să vă placă!

Oferta de precomandă este pentru versiunea Trend în 5 uşi, cu o motorizare 2.0TDCI 150CP M6, la preţul de 23.150 Euro* (TVA inclus), care vine cu echipări standard ce conţin airbag-uri frontale şofer şi pasager, airbag-uri laterale, airbag-uri cortină faţă şi spate, airbag genunchi şofer, tehnologie Start & Stop, radio CD cu MP3, 8 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan, aer condiţionat automat cu reglare separată stânga/dreapta, pilot automat, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, lumini de zi cu tehnologie LED.

În plus, cei de la Ford au adăugat preţului special o gamă completă de beneficii:
● Pachetul Trend, în valoare de 2.100 Euro, poate fi achiziţionat pentru numai 350 Euro, TVA inclus.

Pachetul Trend include:
– ICE Pack 46 – SYNC Gen II, display 8″ cu touch screen, 8 difuzoare (non branded radio), comenzi audio pe volan, Bluetooth / Voice Control (engleză), conexiune USB, sistem de asistenţă în caz de urgenţă
– senzor de ploaie şi lumină
– scaune faţă încălzite, parbriz încălzit
– jante aliaj 6.5JX16 cu anvelope 215/60 R16

● Ford TradeIn – ca facilitate suplimentară, noul Mondeo a fost inclus în programul de finanţare Ford TradeIn: la predarea unei maşini rulate, Ford oferă un bonus suplimentar de 1.000 de euro, peste valoarea la care este evaluată maşina rulată**.

● Garanţie extinsă – mai accesibilă ca niciodată. Pentru un plan de garanţie extinsă Ford Protect (2+2 ani / 200.000 km) în valoare de 1000 Euro TVA inclus, beneficiezi de un suport de 500 euro, TVA inclus.

● Finanţare – pentru opţiuni complete de achiziţie, am adăugat ofertei şi o componentă de finanţare: 4% dobândă la achiziţia în leasing, precum şi de o perioadă de finanţare de 60 de luni***.

* Oferta este disponibilă pentru noul Ford Mondeo Trend, 2.0 l TDCi, 150 CP, M6, 5 uși, Euro 6, consum mixt(l/100 Km): 4.2, emisii CO2 (g/km): 115. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, la toţi dealerii Ford participanţi la promote, până la 31.12.2014.
** Valabil pentru mașini cu o vechime de maximum 8 ani de la data fabricaţiei.
*** Pentru un autoturism în valoare de 23.500 Euro (cu TVA)(ce conţine şi preţul pachetului Trend-350 Euro), avans 4,700 EUR (minim 20%), pe 60 luni: rata anuală a dobânzii (variabilă) 4%, comision de analiză dosar 0,9% din preţul mașinii (211,5 EUR), comision lunar de administrare 0,05% (7,58 EUR), valoarea ratei lunare 350,95 EUR, valoarea totală plătibilă 26.453,00 EUR, DAE 6,13%. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center