Cuvinte

Author: DeeA

Scriem cuvinte frumoase sau urate, le punem cap la cap, cu o incapatanare uluitoare de asterne tot ce simtim si gandim pe hartie sau intr-un mediu virtual.

Harnici si darnici, formam din cuvinte imbelsugate propozitii, insiram din nou cuvinte pentru a imbina fraze si tot asa pana ajungem la articole scrise cu grija sau sub impulsul furiei sentimentelor.

Incercam astfel sa ne exprimam trairile, fanteziile, deziluziile, idealurile, sperantele…

Care e logica? Pentru ce ne destainuim in fata tuturor?

N-avem prieteni care sa ne asculte? Vrem sa impartasim, pur si simplu, si altora tot ce simtim? Ne intrebam vreodata cat de mult ii intereseaza pe cei din jur opiniile noastre?

Fericiri si regrete, bine si rau, toate adunate in fraze scrise cu frenezie.

Minciuni scrise frumos, dragoste perfecta, adevaruri goale, trairi imense, decaderi, viata pierduta, sperante desarte, inimi dezgolite, iubire impartasita, zile fierbinti, ploi reci, pasiuni trecute, iubiri amagitoare, clipe ideale, sentimente stinse, dorinte ascunse, vise minunate, cosmaruri de nepatruns, iluzii frumoase, dragoste efemera, zile triste care nu se mai sfarsesc, bucurii trecatoare, multumiri, aprecieri, tot…

Frumos sau hidos, pasiune sau ura, dreptate sau minciuna, viata sau moarte… Trecem prin toate si le descriem asa cum simtim, ne impartasim unii altora experientele noastre si multumirea pe care o avem este sa primim un raspuns de la cei care ne inteleg!

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Flore

    Ce lucruri frumoase poti pune pe hartie!Incearca mai des, ai real talent,dupa gustul meu.Am citit ceva scris de ctine ,despre ganduri de femeie puternica ,intro seara ,pe strada.Nu stiu cum sa o recitesc…

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.