Sentimentul

Author: Adi Boglea

E ca un tremur, e ceva din mine, ce vibreaza precum undele unui cutremur, se propaga… Nu stiu ce imi afecteaza, inima sau mintea? Nu ar trebui sa fie ceva deosebit, probabil sunt mult mai multi care il simt, dar probabil se manifesta altfel, e de la om la om, pot sa il asociez cu o boala? Da, cu siguranta, e precum o boala, apare si dispare!

Am o teama in mine cand scriu aceste randuri, o teama sa nu devin prea vulnerabil si cineva sa profite de aceasta slabiciune a mea.

Mi-a spus cineva, „cine iti stie slabiciunile are control asupra ta“ si nu o sa-mi exterorizez acum salbiciunile, o sa le transform in dorinte! Probabil nimeni nu si-a gasit locul sau linistea sa completa, sa fie intreaga viata o cautare?

Imi vin in minte nenumarate intrebari pe care pot sa mi le clarific raspunzand prin altele, ar fi o lucrare infinita, da, infinitul, e locul unde toate sunt asezate in ordinea lor si la dorinta fiecaruia, cum nu pot sa raspund la aceasta intrebare, o sa continui sa imi pun alte sute, mii….

A-ti gasi locul… nu asta e tema compozitiei mele, e dorinta de a avea pe cineva, de a tinde spre perfectiune, asimiland in acest caz perfectiunea cu idealul, pentru a nu suna asa de grav in sensul propriu al cuvantului.

Fiecare din noi are un model in fata chiar daca nu e constient, e un model al TOTULUI.

Vorbesc despre un nedefinit si necuprinzator domeniu, iubirea. Ce sa fie pana la urma aceasta, e ceva din noi, e precum plasma, ceva ce trebuie activat, care are nevoie de un factor extern, si asta este o alta persoana, e, asa ca si cum as vorbi despre o alta planeta, pare necunoscut, trebuie explorat, exista viata?

Auzisem ca doi indragostiti atunci cand dorm fata in fata isi sincronizeaza respiratia, formandu-se astfel un unic, da, un unic si pana se va ajunge aici o sa fie o lupta grea, un razboi, atat interior cat si exterior.

Ma simt deja mai usurat, spunand atat de mult, dar e mult prea putin pentru a fi de-ajuns. Vreau sa imi formez un model, sa imi exteriorizez cautarea, scriind, sa imi clarific dorintele si sa nu fac risipa de nimic, nu intr-un semn egoist. In acest caz dorintele mele o sa fie similare cu anxietatile mele.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center