De dragoste

Author: Gratiela Asaftei

De cele mai multe ori suntem atat de controversati. Cand subtem tristi, poate chiar disperati citim si scriem despre dragoste.

Simtim pe de o parte ca citind despre trairile altora ne alina intr-un fel, dar de fapt nu facem decat sa punem sare pe ranile noastre… care si asa ne dor… ne dor atat de tare.

Vedem clar cat de mult suferim din dragoste si totusi ne-o dorim cu ardoare. Ne propunem sa traim fara ea dar, nu putem, respiram prin ea.

Desi majoritatea avem parte de dragoste pentru parinti, apoi de dragoste pentru copiii nostri, continuam sa cautam o altfel de dragoste… Unii dintre noi o gasim, dar obstacolele nu intarzie sa apara, fie ca acea dragoste nu iti este impartasita, fie ca este interzisa sau o boala necrutatoare… ceva trebuie sa existe… ceva, undeva, candva… si atunci se naruie totul.

O data cu dragostea intalnesti fericire si nefericire, sperante si deziluzii, adevar si minciuna, dulce si amar, credinta si ateism, cutezanta si teama… De multe ori pornim pe aleea indragostitilor cu stangacie si ajungem la capatul ei ingenunchiati.

Cati dintre noi mai avem putere sa ne mai ridicam?!

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

  • I`m nOt a DiVa

    ma scuzati daca va supar,dar parerea mea este ca sunteti absolut..penibili..de ce mai iubiti daca dragostea nu va e impartasita oricum nu are nici un rost.indragostiti-va de altcineva.oricum nu aveti ce sa faceti.eu una sunt o persoana care ma indragostesc destul de greu.am trecut si eu prin asta dar credeti-ma ca nu am lasat durerea sa ma invinga evident ca nu ;)treceti peste toate.o viata aveti numai suferiti.traiti din plin

  • I`m nOt a DiVa

    intradevar usor de zis.dar si eu am trecut peste toate desi nu mi-a fost usor si am avut multe deceptii in dragoste,asta e viata nu avem ce sa facem.au succes acele”dive”prefacute care nu stiu altceva decat sa isi schimbe vocea si sa se prefaca inocente ptr a impresiona.;)asta e

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.