Femeile singure – senzualitate si sexualitate

Author: Icewoman

Femeile singure au un nivel mai ridicat al sexualitatii in comparatie cu barbatii si le place sa aiba sansa de a-si exprima aceasta sexualitate.

Nu trebuie decat sa priviti un ring de dans pentru a avea aceasta certitudine. Barbatii sunt, de obicei, conservatori, miscandu-se incet inainte si inapoi, in timp ce femeile dau expresie trupului lor prin miscari exagerate, fara sa le fie teama ca dau dansului conotatii sexuale.

Cel mai important lucru pe care-l deducem de aici este faptul ca femeile singure doresc sa-si exprime senzualitatea ori de care ori au ocazia si devin repede atrase de barbatii care le ofera aceasta sansa. Aceasta ori pentru ca el este un dansator bun, stie sa faca masaj sau experimenteaza yoga, ori este un fotograf in cautarea unui model. Femeile vor fi mereu atrase de un barbat care este obisnuit cu senzualitatea.

Asta nu inseamna ca un barbat trebuie sa fie un fomotodel pentru a atrage o femeie singura. Ca sa fim sincere, femeile singure nu doresc pur si simplu sex, ci sex de buna calitate. Dorintele sexuale ale femeilor sunt mai mari decat realizeaza majoritatea barbatilor. Insa, spre deosebire de barbati, care isi doresc sex si atat, femeile singure cauta o experienta sexuala inedita.

Femeile singure fac discriminari si aleg cu atentie un partener. Cele care sunt interesate numai de o intalnire la nivel sexual se ghideaza dupa dorinta pe care un barbat le-o poate trezi si, privindu-l cu atentie, cauta sa vada, dupa personalitatea sau imaginea lui, cat de bun este in pat.

Faptul ca o femeie singura isi alege cu atentie partenerul, pentru a ajunge in pat, este o dilema pentru barbati, insa exista si aspecte bune in acest sens. O data alegerea facuta, femeia singura are tendinta de a ramane cu el, nedorind schimbarea rapida a partenerului.

Femeile stiu ca sexul de calitate este greu de gasit, asadar, o data ce l-au descoperit, prefera sa se agate de aceasta relatie decat sa se intoarca pe „piata libera“. Retineti insa ca o astfel de relatie va tine atata timp cat sexul este de calitate si nu numai pentru ca este.

Concluzia este regula cardinala a femeilor singure: „O femeie singura face sex cu barbatul pe care-l doreste“. In spatele acestei fraze aparent simple, se ascunde faptul ca daca o femeie hotaraste ca vrea sa faca sex cu un anumit barbat, pana la urma isi va atinge scopul.

Pe de alta parte, daca o femeie singura a hotarat ca nu este interesata sa faca sex cu un anumit barbat, nici o rugaminte sau insistenta a acestuia n-o va face sa se razgandeasca.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • hmm..cata dreptate…eu de curand mi-am “aruncat farmecele” asupra unui barbat care de cand l-am vazut parca am luat-o razna:)…pur si simplu m-a facut sa imi doresc sa ma culc cu el,nu a trebuit sa fac prea multe si a si intrat in jocul meu…si dooamne ce nopti fierbinti.am simtit eu bine ca va iesi fum:)..nu credeam ca va trezi cineva asemenea pasiuni…se pare ca lucrurile astea se intampla pur si simplu…atractia e un lucru special

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center