EROS SHOW 2008 – te atrage, te incita, te dezbraca de prejudecati

PREMIUM EXPO, organizator al celor patru editii ale targului erotic EROS SHOW, are deosebita placere de a va anunta, lansarea celei de-a V-a editii a evenimentului EROS SHOW, ce se va desfasura in perioada 7 – 11 Mai 2008, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Anul trecut, Eros Show a inregistrat un numar record de peste 12.000 de vizitatori devenind, pentru cinci zile, centrul erotic al Capitalei. Succesul de care s-au bucurat editiile anterioare anticipeza un eveniment surprinzator, exploziv si incitant alaturi de cele mai admirate vedete ale industriei erotice nationale si internationale.

Expozitia erotica cu participare internationala – EROS SHOW 2008 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, ateliere de tatuaj, activitati educationale, pictura pe corp, tatuaje si piercing, precum si case de productie de gen, artisti si distribuitori de materiale educativ – sexuale, cabinete de planificare familiala, publicatii de specialitate.

Peste 1.200 mp, mai mult 30 expozanti, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 6 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentari de lenjerie, sesiuni de autografe) precum si lansari de produse.

La fel ca in fiecare an, ne propunem sa abordam deschis sexualitatea si sa uitam de predjudecati in cadrul unui eveniment care va promite divertisment, educatie si o atmosfera de exceptie!

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.