Erotism, arta si pasiune la Targul Erotic, Arad 2006

Expo Arad International organizeza in perioada 5-7 Octombrie a III-a editie a targului Erotic.

Dupa culminantele successe din anii trecuti, Targul Erotic revine si in acest an, mai in forta si cu mult mai multe surprize oferite de organizatori.

Va asteptam alaturi de noi si de aceasta data la acest eveniment incitant, controversat, dar deosebit – Targul Erotic 2006 – cel mai complex targ de arta si produse erotice organizat in Romania.

Aflata la cea de-a III-a editie, expozitia isi deschide portile iubitorilor de frumos, arta, erotism si adrenalina la maxim, dovedind si de aceasta data ca imaginatia si pasiunea sunt cheile succesului in dragoste.

Targul Erotic imbina exoticul si erotismul, ridicat la rang de arta, reunind intr-un spatiu de aproximativ 1000 mp, cele mai renumite firme din domeniu: de la articole vestimentare si lenjerie intima, la jucarii trasnite, o multitudine de produse sex-shop, cosmetice, bijuterii si piercing, tatuaje la minut, figurine si arta plastica erotica, body-painting la comanda realizata de artisti profesionisti, saloane de masaj si relaxare, publicatii de specialitate, precum si case de productie si distributie a filmelor XXX.

In acest an se vor nominaliza mai multe categorii din domeniul erotic pentru inmanarea trofeului AMOR in cadru festiv.

FILMATUL SI FOTOGRAFIATUL RECOMANDATE!

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Program vizitare: 19.00-01.00

Informatii: Tel.0257/216.520, Fax: 0257/216.521, expo1@ccia-arad.ro

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.