Dimineti de vara

Author: Gratiela

Cineva a spus ca „dragostea e asemeni tusei, nu poate fi ascunsa”, ceea ce mi se pare a fi foarte adevarat. Nimeni pe lumea asta nu se poate sa nu fi iubit sau tusit si atunci isi da seama sigur de veridicitatea celor spuse anterior…

Ce poate fi mai frumos decat diminetile unei veri scaldate in razele soarelui, in care te trezeste melodia telefonului, ce te anunta discret ca ai primit un mesaj de la persoana iubita?

Si il citesti, iti bei cafeaua si-l citesti iar si iar si nu te mai saturi. Si-ti spune mereu alte vorbe, dar toate au un numitor comun – dragostea.

Gandindu-te la el le indosariezi si le pui in cel mai tainic sertar al inimii tale. Apoi astepti sa te sune sa-i auzi glasul pe care l-ai indragit atat de mult, sa-ti sopteasca vorbe care sa-ti incante auzul, sa te-nfioare, sa te faca din ce in ce mai fericita.

Si, in sfarsit, sa vina la tine, sa te cuprinda cu bratele lui puternice, dar totodata protectoare, sa te mangaie cum numai el stie sa o faca, sa te sarute, cum n-a mai facut-o nimeni niciodata si-apoi sa va scaldati in adierile amurgului, sa va iubiti pana tarziu in noapte…

Si asa… fiecare zi sa inceapa si sa se sfarseasca cu dragoste.

Nimic nu poate fi mai frumos, chiar daca nu dureaza decat o vara.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • iubita mi-a plcut mult ceea ce ai scris…in mare masura m-am regasit in el..tine-o tot aja .pupici

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.