Totusi, nu cer prea mult!

Author: Angel of Mine

Am nevoie de tine, da am!Am nevoie sa te simt alaturi, alaturi de mine. Cand voi muri, voi bantui zarile sa te caut, voi fi vantul slab, voi fi ploaia, voi fi gandul tau… tot degeaba.

Iubesti pe altcineva, nu pot sa cred si totusi ma vrei pe mine, cauti dragostea mea, pasiunea care zace in tine doar eu o cunosc. Mangaieri si soapte fierbinti, daruirea este undeva, adanc inlauntrul tau.

Si mi-e rusine de ce simt, de ce ma faci sa simt, voi fi ingerul tau, voi fi demonul tau, cand nu voi mai fi vor ramane doar aceste randuri scrise, prafuite, randuri iubite de mine, cuvinte uitate de tine.

Nu-mi meriti iubirea si eu ti-o dau neconditionat, vreau doar clipele cu tine sa fie ale mele, ale noastre. Doar TU si EU, doua suflete pierdute, doua inimi cantand dragostea pierduta.

Nu pot, nu pot sa renunt la tine, te vreau in viat mea, si nu te vreau si, totusi, te vreau. Ma mint singura, ma lupt singura cu incertitudinile.

Si tu? Tu? Nu faci decat sa-mi spui ca esti multumit… ca totul e perfect, cand totul e doar cum vezi tu… si ce vad eu e altfel. Nu stiu, poate cer prea mult si totusi cer atat de putin… foarte putin, pe tine…

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • Gratiela

  mi-a placut foarte mult,il recitesc cu aceeasi placere ca atunci cand l-am citit pima oara.dragostea invinge totul!!!!!

 • raisa

  e tare…nu am cuvinte…cine a scriso ii dau un 10+ poate chiar si mai mult.N1.BRAVO

 • laura

  vai…….da imi plac atat de mult ceea ce scri tu aici ca imi vine sa mor ….esti nr.1 jur…..esti un suflet ranit….dar esti tare de tot….tine-o tot asa…si scrie in continuare ca esti bestiala….

 • of doamne ke trist:((e atat de adevarat..

 • Florin

  Ma regasesc in tot ceea ce tu ai scris si cred ca cine nu iubeste nu stie ce suferinta exista in sufletele noastre atunci cind iubim dar nu suntem iubiti…eu am fost pt.iubirea mea si la Din Dragoste dar degeaba…

 • alinta

  Aceste sentimente ma incearca pe mine acum…sunt cuvinte ce le simt si eu…
  asa versuri numai cind iubesti si suferi poti scrie…sunt din inima stiu…

 • deci imi place la nebunie,in acest moment si eu sunt in aceias situatie

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.