Sfarsit

Author: DeeA

Te-am dezamagit, te-am adus la disperare? Am gresit cu ceva, de ce nu mai vorbesti cu mine? Ar trebui sa ma simt vinovata sau sa-i las pe altii sa ma judece, sa ne judece?

Am vazut sfarsitul, caderea a inceput, am stiut ca deja nu ma mai vezi, ca deja nu ma mai simti, ca exista altcineva, altceva mai presus de mine, ca se va termina totul.

Am luat ce mi s-a oferit, insa nimic nu s-a dovedit a fi drept, am platit pentru fiecare clipa pe care am primit-o de la tine, pentru fiecare vorba buna, pentru fiecare moment in care m-ai ascultat. Deja m-am obisnuit sa platesc, e in firea lucrurilor, credeam numai ca reprezint ceva pentru tine, credeam ca exista „noi“.

As vrea sa iau sufletul tau cu mine in noapte, sa-l tin in brate, sa vezi cate puteam avea, sunt aici pentru tine, daca te mai intereseaza asta.

Mi-ai atins inima, mi-ai atins sufletul, mi-ai schimbat viata, ai alungat indoielile, inima mea a batut pentru tine. Ti-am sarutat buzele, te-am mangaiat, am vrut sa te am langa mine, sa simt ca suntem impreuna.

Am impartit visele, am impartit tot ce am mai avut de oferit, iti stiu mirosul, iti stiu corpul, stiu totul despre tine, sunt dependenta de tine.

Acum trebuie sa ne luam la revedere, iubitul meu, la revedere, prietenul meu, ai fost langa mine, am pretuit fiecare clipa in care m-ai facut fericita, n-a fost altcineva langa mine.

Am visat mult, te-am visat alaturi de mine, stiam ca nu e bine sa o fac si, cand m-am trezit, am realizat ca nu mi-ai luat sufletul, ci numai visele, m-ai lasat fara ele, nu mai pot sa visez.

Vreau sa-ti amintesti de mine, sa-ti amintesti de noi, de cum ne era impreuna, cat de bine ne simteam. Te-am vazut plangand, te-am vazut razand, am vazut cum ai adormit in bratele mele, as fi vrut sa nu se termine niciodata. Imi stii temerile, eu le stiu pe ale tale, toate indoielile, tot ce simtim, as sputea spune ca nu pot trai fara tine.

Nu vezi, uneori nu intelegi nimic, nu vezi nimic, nu vezi ca sunt aici pentru tine, ca vreau sa ne avem mereu unul pe altul.

Ar trebui sa plec undeva departe cu amintirile mele, amintiri frumoase, amintiri urate, toate ale mele, numai ale mele. Voi sti mereu ca ai fost ultima mea pasiune, ultimul om care m-a acceptat asa cum sunt, ultimul om care a stat langa mine, ultima mea pasiune, ultimul dor, ultima mea sclipire de dorinta, ultima mea bucurie adevarata.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.