Nopti singure

Author: DeeA

Din pacate ai ales altceva, altceva mai presus de noi, tu ai ales, tu ai vrut sa fie asa. Cat de greu imi e…

Imi amintesc totul, dorindu-mi sa fii langa mine, dorind sa fii aici, sa mai putem fi alaturi unul de altul.

N-au mai ramas decat niste nopti de singuratate in care te chem in vis, in care imi imaginez cum ar fi sa ma tii in brate. Toate aceste nopti de singuratate… ar fi trebuit sa lupt pentru tine, insa am ales sa te las sa-ti vezi de viata ta. Iti era mai bine asa!

Merg prin locurile in care am fost impreuna si simt ca esti acolo, simt ca daca ai fi vrut ai fi fost langa mine, m-ai fi pastrat pentru tine… acum nu au ramas decat noptile de singuratate.

Ai crezut ca e mai bine asa si de cand ai plecat nu mai e nimic, lumea e cu totul altfel. Te simt si acum langa mine, retraiesc totul ca si cand ai fi aici. Te prefaci ca esti aici, insa stim amandoi adevarul.

Ce motiv ai avut sa alegi altceva? Amintirile sunt peste tot, atat de reale si de intense incat imi e greu sa cred ca nu mai esti aici asa cum erai alta data.

Imi amintesc tot ce a fost intre noi, tot ce am trait impreuna, inceputul frumos si acum agonia unui sfarsit pe care, din pacate, ma incapatanez sa-l aman.

Si iarasi toate noptile de singuratate, atat a mai ramas pentru ca n-am luptat pentru tine, n-am luptat pentru noi.

Vei pleca sa-ti vezi de viata ta, asa e corect, inima mea e deja goala, nu mai pot fi asa cum eram, nu voi mai simti niciodata bucuria pe care o simteam, stiu ca nu vei putea fi niciodata alaturi de mine, stiam asta de la inceput. Ti-am urmat pasii in zapada… urmele au disparut, urmele pe care nu le voi uita niciodata!

Nu am luptat pentru noi, iti era mai bine asa, te simt inca langa mine, retraiesc totul. Insa nu mai esti aici, nu vei mai fi asa cum ai fost, nu mai vrei. E greu… imi pare atat de rau… era perfect… era atat de bine… atat de frumos…

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • ok…el a ales..!Dar tu ,tu DeeA ce ai ales?,stiu ce simti ,si te inteleg ..trist,cepot sa spun ,imi pare rau ,sincer ..despre”el”ca sa-ti spun e un las..LAS LAS

 • uite…poate nu crezi dar inteleg,inteleg perfect.de fapt cam asa ma simt de ceva timp.stii ce inseamna s asculti aceesi piesa la nesfarsit?cred ca da.stiu cand nu mai poti,cand simti ca cedezi,cand nu mai esti tu fara cel de langa tine,dar totusi trebuie sa ii dai drumu……..stiu…doare!DOARE!!!

 • tot eu.as vrea sa vb pe mes.adresa e trecuta(him_7676@yahoo.com).nu am nevoie de cineva care sa imi spuna k totul va fi bine,ca o sa cunosc pe alcineva.O VREAU PE EA.e singura care conteaza…e EA…

 • Andreea

  In viatza trebuie sa inveti sa te lupti q oricine si q orice pt ce e al tau…bv super tare

 • Andreea

  In viatza trebuie sa inveti sa te lupti q oricine si q orice pt ce e al tau…bv super tare

 • Georgiana

  În viatza trebuie sa sti sa si pierzi si sa ai curaju sa înfruntzi orice obstacol,

 • CLAUDYA

  NU VA DATI BATUTI LUPTATI DAK VA IUBITI KU ADEVARAT.E GREU SA LUPTATI DAR SI EU LUPT PT IUBIREA MEA SI NU MA OI DESPARTI NICIODATA DE EL.LUPTATI PT VOI

 • denisa si pupa

  nu renunta niciodata la baiatul pe care il iubesti lupta si ai curaj

 • Nu te da batuta,lupta k il iubesti cu adevarat,

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.