Unde?

Author: DeeA

Cata tristete poate sa incapa in sufletul unui om? Cat de mult poate reusi cineva sa duca o data cu existenta sa care si asa e destul de ciudata?

Oare intotdeauna trebuie sa duci cu tine toata tristetea si amaraciunea unor amintiri urate, unei vieti care nu inseamna nimic, unor experiente care te-au durut mai mult decat ai fi putut suporta?

Mi-as dori sa ma bucur de ceva, sa simt ca exista cineva langa mine, sa nu mai existe rautati, invidie, rea vointa, incapatanari, complexe de inferioritate, sau superioritatea caracteristica unor oameni.

As vrea sa existe clipe de liniste, clipe in care sa ma simt bine… Oamenii din jur ar trebui sa fie mai buni, sa gandeasca mai frumos, sa reuseasca sa-ti fie alaturi atunci cand ai nevoie, asa cum si tu le esti alaturi.

Cand va exista o lume mai buna? Unde sunt oamenii altruisti? Unde sunt clipele de care te poti bucura?

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • anonimus

    pacat intr-adevar ca traim intr-o lume a banului in care oamenii au uitat sa fie oameni, sunt automate de facut bani, iar prietenii neconditionati si nemotivati parca nu mai exista

  • simina

    Multa tristete poate sa incapa in sufletul unui om.Uneori iti pui intrebarea oare unde mai incape?Dar cum sufletele noastre sunt f mari …….important este sa avem puterea sa trecem peste aceste tristeti desi uneori ai impresia ca nu ai sa poti dar vei reusi,INTR-O ZI.

  • Niciodata nu va fi bine intr-o lume in care majoritatea oamenilor sunt rai..f rai…egoisti….lipsiti de sentimente…dar sunt si oameni carora un simplu zambet….un simplu “salut” este de ajuns ca sa fie fericiti….

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center