Ciorba de toamna

Ingrediente: 250 g de fasole verde, 100 g de fasole uscata, 2-3 gogosari, 5-6 rosii, 2-3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, un cabanos

Mod de preparare:

Cabanosul se taie felii care se pun intr-o oala cu o ceasca cu apa. Se da la fiert, timp in care se curata zarzavatul si se taie cubulete iar fasolea verde se rupe bucati.

Fasolea boabe, inmuiata cu o seara inainte (daca este de anul
acesta nu mai e nevoie), se fierbe separat. Se pun toate la fiert, in afara de fasolea boabe, care se adauga aproape de sfarsit.

Lasam sa fiarba 15 minute, punem fasolea boabe, mai dam un clocot si servim cu smantana si patrunjel verde tocat.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center