Aperitiv de vinete si gogosari

eggplant recipesIngrediente: 3 kg de vinete, 2 kg gogosari, ulei, otet de 9 grade

Mod de preparare:

Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le rondele. Curatati gogosarii, apoi taiati-i in cuburi mici. Prajiti pe rand legumele in ulei fierbinte pana prind o crusta aurie. Intre timp, spalati si opariti bine borcane mici.

La 1 l de otet adaugati 1 l de apa, 10 g de piper boabe si 75 g de sare si fierbeti totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic puneti alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi completati lichidul cu uleiul din sos. Legati borcanele cu celofan si fierbeti-le pe baie de aburi 30 de minute.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.