ECCO Kids – protectorii picioruşelor de 40 de ani

incaltaminte copiiÎnfiinţată în anul 1978, divizia ECCO Kids a brandului danez ECCO realizează de 40 de ani încălţăminte pentru copii, creîndu-şi reputaţia de experţi în domeniu care au mare grijă de confortul şi dezvoltarea celor mici.

Pornind de la vechea tradiţie daneză de a lasă copiii să petreacă cât mai mult timp în natură – deplasându-se liberi prin păduri, căţărându-se prin copaci, rostogolindu-se în nămol – specialiștii ECCO Kids doresc să îi ajute pe cei mici să se dezvolte liber şi să crească fizic şi mental fără nici o restricţie.

“În fiecare încălţăminte pe care o realizăm, utilizăm numai materiale uşoare, moi şi flexibile pentru a oferi mobilitate maximă şi confort superior piciorului. Susţinem micile picioare cu detalii funcţionale, cum ar fi calapoade anatomice care urmează forma piciorului, căptuşeală moale la nivelul gleznelor şi protecţie pentru călcâie.” spune Senior Designer Liselotte Laursen – ECCO Kids.

Autotintitulaţi “protectori ai picioruşelor“, membrii echipei ECCO Kids se concentrează în permanenţă pe libertatea, confortul şi dezvoltarea de încălţăminte pentru fiecare categorie de vârsta, fiecare gând al lor fiind la realizarea de încălţăminte în care părinţii vor avea încredere şi pe care copiii o vor adora.

Colecţia aniversară din acest an îmbină povestea moştenirii tradiţiei brandului ECCO cu tehnologia viitorului, într-o serie de opţiuni care se adresează atât bebeluşilor, copiilor de vârstă mică cât şi adolescenţilor.

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.