ECCO COOL 2.0 răcoros în interior chiar şi în zilele toride

incaltaminte 2018

Noua ediţie specială ECCO COOL 2.0 prezintă un sneakers experimental îndrăzneţ, ce combină un sistem revoluţionar de ventilaţie interioară în jurul piciorului cu o piele care a fost prelucrată până când a devenit extrem de catifelată.

Cu un nume care indică posibilităţi aproape nelimitate a ceea ce brandul danez ECCO poate realiza prin imaginaţie şi inovaţie, noua colecţie adaugă un aspect urban COOL prin pielea moale perforată care a fost creată special.

“Toată lumea are nevoie de un pantof frumos, cu respirabilitate excepţională şi confort extraordinar – un pantof care menţine practic picioarele bine aerisite şi uscate, indiferent de activitate şi de condiţiile meteo.” spune Nicki Taestensen, Lead Designer la ECCO.

Elegant, sportiv şi confortabil, acest pantof pentru bărbaţi şi femei respiră în mod natural prin canalele sale de aer asigurând astfel o aerisire de 360° a piciorului. Este foarte important să permitem eliminarea liberă a transpiraţiei şi căldurii din interiorul încălţămintei, în acelaşi timp asigurându-se că umezeala din mediul exterior nu poate pătrunde. Deşi o combinaţie ideală între o respirabilitate la 360° şi o impermeabilitate de 100% pare paradoxală, brandul ECCO a reuşit să facă o “magie“ printr-o asociere unică de structură GORE-TEX® SURROUND™ şi o talpă intermediară inteligent proiectată.

Combinaţia perfectă între stil şi confort face ca aceşti pantofi sport să fie ideali pentru uzul zilnic. Feţele din piele moale se flexează odată cu piciorul, permiţând mişcarea liberă şi un stil natural de mers, în timp ce branţul anatomic din spumă de PU absoarbe şocurile şi oferă un mers confortabil.

În noua colecţie puteţi descoperi influenţa tendinţelor prin gama de culori focalizată pe nuanţe pale de roz şi bleu, cu accente îndrăzneţe de design, dar şi clasicele culori alb, negru sau maro.

ECCO COOL 2.0 – un pantof sport care va deveni rapid un favorit al acestei veri.

Noua colecţie ECCO COOL 2.0 se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.