Cosmetică terapeutică în 3 paşi esenţiali

Detoxifierea a devenit un termen uzual în stilul nostru de viaţă şi deja am început să înţelegem că organismul are nevoie din când în când de un refresh. Pe lângă funcţia sa automată de reglare, corpul, în special pielea, trebuie ajutată şi din exterior să elimine în totalitate toxinele acumulate din diferite surse, fie de orgine alimentară, fie cosmetică. Tu ştii să îl detoxifici corect?

„Tenul este cel mai vizibil barometru al stilului de viaţă pe care îl avem, trădând cu uşurinţă obiceiurile nesănătoase de care dăm dovadă. Aspectul tern, lipsit de strălucire al pielii este semnalul de alarmă dat de organism atunci când toxinele acumulate devin o ameninţare. Din fericire, la îndemâna oricui există procedura de detoxifiere a tenului, pe care noi o includem într-un protocol cu o serie de tratamente care aduc cosmetică la un alt nivel, terapeutic”, explica Aurelia Dumitru, Director General Global Wellness Center, Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă.

Julia Jianu a încercat în premieră aceast ritual de frumuseţe care i-a lăsat tenul strălucitor şi plin de vitalitate.

Beautystrips, masca pe bază de alge marine reface textura tenului

Beautystrips reprezintă o strategie de detoxifiere blândă, un instrument ideal de a reda frumuseţea şi tinereţea tenului. La începutul vieţii, pielea abundă de colagen. Pe măsură ce este expusă razelor soarelui şi diferitelor impurităţi din atmosferă, dar şi din cauza înaintării în vârstă, colagenul se absoarbe şi lasa pielea fără vitalitate şi strălucire.

Tehnologia avansată a adus la lumină o tehnică non-invaziva de recuperare a tinereţii pierdute sub numele de Beautystrips, o fâşie de frumuseţe pentru pielea femeii. Teleganex-5 cu cycloastragenol este ingredientul magic din Beautystrips, rezultatul celor mai recente inovaţii din ştiinţa şi natură pentru a reda frumuseţea naturală a pielii cât mai fidel, care sprijină structura ADN-ului uman ce se diminuează odată cu vârsta.

„Este interesant cum pielea noastră percepe contactul cu apă sărată a mării. Apa de mare are atât de multe ingrediente naturale benefice pentru organismul nostru încât nici nu ne dăm seama: de la sinusuri până la în vârful unghiilor! Conceptul de Beautystrips pe bază de alge marine este o tehnologie brevetată şi recunoscută la nivel global pentru proprietăţile sale regenerative. Este efectiv încărcată cu minerale, vitamine, aminoacizi şi o mulţime de nutrienţi benefici pentru celulele noastre. Algele marine au puterea de a scoate pur şi simplu impurităţile din piele şi totodată de o calmă şi asta doar prin aplicarea blândă a unei benzi pe faţă. Parte din protocolul de înfrumuseţare este şi serumul, brevetat de asemenea şi cu efect de lifting, cu consistenţă de perle lichide”, explica Aurelia Dumitru, director GWS Organic Beauty Center

Serumul complementar conţine peptide care ajută la menţinerea elasticităţii, reducerea ridurilor şi creşterea hidratării pielii. De asemenea, acidul hialuronic din compoziţie vine în ajutorul organismului care pierde acest tip de acid odată cu vârsta. Astfel, acesta creşte retenţia de apă în ţesuturi, formând la nivelul pielii un film invizibil şi elastic.

Poate că cel mai mare beneficiu al acestei măşti este capacitatea de a îndepărta impurităţile, contribuind astfel la un aspect mai sănătos al pielii, imbunataterea protecţiei oferite de bariera hidrantanta şi reducând apariţia ridurilor. Nu în ultimul rând micşorează porii, luminează şi hidratează şi reduce petele şi aspectul întunecat al pielii. Ca un regal de frumuseţe, atingând nivelul cel mai înalt calitativ şi de o puritate excelentă, Beautystrips înglobează proprietăţile curative a nu mai puţin de 31 de ingrediete naturale suplimentare.

Drenajul limfatic facial, indispensabil agitaţiei cotidiene

Drenajul limfatic facial este un subiect adeseori ocolit, puţin terapeuţi stăpânind această artă. Acest tip de masaj special este necesar atunci când la nivel intracelular apa din ţesuturi începe să stagneze şi favorizează acumularea toxinelor care determină ridarea şi pigmentarea pielii înainte de termen. Prin mişcări circulare pe frunte, pe pleoapele superioare şi pe cele inferioare, apa este canalizată spre axila, acolo unde se afla ganglionii prin care se elimină toxinele. Limfa este un lichid produs de glande, dar spre deosebire de sânge, limfa nu beneficiază de o pompă (cum este inima în cazul circulaţiei sangvine), ci se bazează pe activitatea musculară pentru a se deplasa în interiorul corpului. Din cauza structurii osoase a feţei, limfa se poate bloca, antrenând o privire obosită şi chiar pete pe faţă.

„Drenajul limfatic este aplicat în cadrul centrului nostru ca şi tratament adjuvant în terapiile de detoxifiere, fiind benefic în cazul eliminării limfei ca fiind cea mai blândă metodă de a obţine o fată tânără, fără coşuri, fără cearcăne, fără pete. Principalul efect al drenajului limfatic este de a elimina limfa, mai ales cu ajutorul unui consum de apă în parametri optimi”, adăugă Aurelia Dumitru.

Matrix Drops Diamond Cosmetics: înfrumuseţare exterioară şi interioară revoluţionară

Numeroase cercetări au dovedit că în urma tratamentelor cu celule stem vegetale, pielea se regenerează în mare măsură, deoarece acestea conţin unii factori genetici, datorită cărora chiar şi celulele unei pieli mai bătrâne îşi pot recăpăta capacitatea de reînnoire. Cosmeticele Matrix Drops Diamon conţin celule stem extrase din trandafirul alpin, Rododendron, respectiv esenţa mai multor plante medicinale, care se regăsesc exclusiv în munţii Alpi. Aceste plante se caracterizează printr-o imunitate crescută, în pofida vicisitudinilor vremii. Datorită cercetărilor de succes fără egal ale fizicii cuantice şi ale nanotehnologiei, aceste produse pot avea un efect unic în armonizarea frumuseţii exterioare şi interioare.

Al doilea ingredient esenţial este diamantul, cea mai nobilă piatră preţioasă care întruchipează perfecţiunea. Informaţiile transmise de diamant asigura protecţie împotriva gândurilor şi vibraţiilor negative. În plus creşte nivelul de energie al celulelor epiteliale, iar celulele care funcţionează ineficient îşi recapăta energia cu ajutorul acestuia.

„Pielea, că orice materie, are proprietăţi corpusculare şi ondulatorii. Deoarece gama noastră de cosmetice ajuta la rezolvarea dereglărilor organismului cu ajutorul unor informaţii, aceasta oferă o oportunitate unică pentru consumatori. Îngrijirea perfectă a pielii poate fi realizată doar ţinând cont de necesitatea deservirii celor două tipuri de caracteristici ale acesteia, de aceea cosmeticele Matrix Drops Diamond conţin în acelaşi timp atât substanţele active de hrănire a pielii, cât şi informaţiile acestora, aducând la nivel de ADN proprietăţile curative şi de regenerare, potenţând cuantic efectul antiaging interior şi exterior pe termen lung”, adăugă Aurelia Dumitru.

În cadrul protocoalelor Global Wellness System se pune accentul pe detoxifiere, purificare, regenerare şi antiaging, toate aceste acţiuni intrând sub umbrelă cosmeticii terapeutice, fără a mai folosi tehnologii invazive şi uneori agresive pentru corpul nostru! Alegeţi Adevărata Frumuseţe, cea Naturală! Preţul pachetului pentru protocolul de cosmetică terapeutică este de 250 lei.

Centrul Global Wellness System a fost înfiinţat în anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina în care accentul se pune în primul rând pe acţiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cât mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite îmbină medicina alternativă, naturista sau complementara cu medicina alopată, au în vedere evaluarea completă a stării de sănătate prin metode neinvazive, precum şi protocoale de tratament personalizate cu produse şi tehnologii neinvazive, de cea mai bună calitate şi de ultima generaţie, inovative. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.gwsconcept.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.