Nu e panică, man!

KFC ofertePentru al doilea an consecutiv, KFC include în meniu combinații delicioase ale produselor-vedetă, la prețul unic de 5 lei. Fanii brandului pot alege una dintre ofertele „hot”: Hot Booster, Crispy Sandwich sau 3 Hot Wings + o porție mică de cartofi sau pot opta pentru varianta nepicantă: Booster + o porție mică de cartofi.

Alături de ofertele pentru gustări, KFC are prețuri speciale pentru o serie de meniuri: Dublu Crispy Sandwich, Dublu Booster și 5 Hot Wings® au acum prețul special de 15 lei. De asemenea, în perioada 16 martie – 6 mai, cele trei meniuri aduc premii garantate și numeroase premii prin tragere la sorți, în cadrul concursului KFC – “Nu e panică, man!”. Astfel, fiecare meniu cumpărat poate aduce, garantat, un alt meniu la alegere (pentru 5 coduri înscrise în concurs) sau prin tragere la sorți un smartphone în fiecare săptămână și un smart TV la finalul campaniei. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile în aplicația de Facebook KFC sau pe www.kfc.ro/promo.

„Campania “Nu e panică, man!” a fost foarte apreciată de clienții noștri anul trecut, când ofeream gustări delicioase la un preț foarte avantajos. În acest an, „nu e panică” nici dacă vrei mai mult de o gustare: am adăugat în ofertă trei meniuri complete la un preț special, dar și un concurs prin care premiem fidelitatea. Ofertele includ combinații variate, pentru toate gusturile”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.

Noile oferte KFC sunt disponibile până la data de 7 mai 2015. Pentru a afla mai multe despre fiecare ofertă și premiile puse în joc, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România.

* * * * *
Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 52 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

Despre Yum! Brands

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
Raluca Stoica
Media Associate, Golin București
Email: rstoica@golin.com
Telefon: 0742 100 625

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.