Pregăteşte-ţi articulaţiile pentru iarnă

movialStudiile arată că aproximativ 15% din populaţia lumii suferă de probleme locomotorii, ce afectează atât persoanele active, cât şi pe cele sedentare. Core Invest Health introduce noua generaţie de suplimente alimentare pentru sănătatea articulaţiilor prin intermediul Movial Plus, un complex unic, testat clinic, ce are la baza acţiunea sinergică a patru compuşi: colagenul hidrolizat de tip II, acidul hialuronic cu masa moleculară mare, extractul uscat de rodie şi vitamina C.

Movial Plus acţionează în două direcţii, atât prin stimularea producerii de substanţe necesare pentru mobilitatea articulaţiilor, cât şi prin optimizarea statusului articular, cu eliminarea durerii chiar după prima lună de administrare. Astfel Movial Plus este ideal pentru perioada premergătoare sezonului de iarnă.

Indiferent de vârstă, temperaturile scăzute şi practicarea sporturilor de iarnă expun articulaţiile unui efort sporit, iar pregătirea necorespunzătoare poate cauza dureri, întinderi şi chiar fracturi. Pentru a evita astfel de neplăceri este important să ne pregătim organismul atât prin exerciţii uşoare de încălzire, îmbrăcăminte adecvată pentru a menţine corpul la temperatura optimă, dar şi prin suplimentarea organismului cu nutrienţii necesari pentru lubrifierea articulaţiilor.

„Movial Plus este un supliment 100% natural, singurul ce are la bază un studiu clinic şi care aduce, pentru prima dată conceptul inovator Fluidart®, un complex bazat pe colagen de tip ÎI hidrolizat şi acid hialuronic cu masa moleculară mare, alături de extract uscat de rodie şi vitamina C, care împreună ajuta la creşterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial şi, implicit, a articulaţiilor. Este singurul analgezic nutraceutic care a demonstrat, în urma studiilor efectuate, creşterea mobilităţii articulare, reducerea durerii după prima lună de tratament şi îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor cu afecţiuni articulare”, explica dna. dr. Dana Stănciulescu.

Atletico Madrid – nici o zi fără Movial Plus
În spatele lansării unui astfel de produs sta o muncă de cercetare intensă şi pentru că producătorii au dorit verificarea eficienţei administrării acestuia în condiţii fizice extreme, membrii clubului Atletico Madrid au acceptat să testeze Movial Plus. Astfel, jucătorii profesionişti din prima ligă, atleţi care performeaza în alte categorii, şi seniori retraşi, în total 40 de persoane, au beneficiat zilnic de administrarea Movial plus. Testele au durat 6 luni şi au fost realizate sub atentă supraveghere a celui mai bun medic pentru sportivi al anului 2009, Jose Maria Villalon. Rezultatele au arătat că Movial Plus menţine funcţia cartilajului articular, îmbunătăţeşte recuperarea fizică şi neutralizează stresul oxidativ şi, mai mult decât atât, pacienţii au menţionat că s-au simţit mult mai bine după administrarea de Movial Plus.

Complex unic de principii active
Complexul unic de principii active prezent în Movial Plus acţionează sinergic la nivel articular, asigurând optimizarea şi regenerarea articulara prin:

Colagenul hidrolizat de tip II stimulează sinteza colagenului endogen prin asigurarea componentelor necesare acestui proces şi acţionează sinergic cu acidul hialuronic pentru creşterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.
Acidul hialuronic cu masa moleculară mare reduce inflamaţia şi elimina în timp durerea prin creşterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.
Extractul uscat de rodie are efect antiinflamator şi antioxidant, reduce stresul oxidativ la nivelul intraarticular şi are efect progresiv de refacere a ţesutului afectat prin stimularea osteogenezei.
Vitamina C asigura suportul natural în procesul de sinteză a colagenului, inhiba hialuronidaza, asigurând conservarea concentraţiei optime de acid hialuronic. Are de asemenea efect antioxidant şi imunostimulator.

Poţi începe să foloseşti Movial Plus dacă te confrunţi cu una dintre situaţiile de mai jos:
• Simţi durere în timpul mersului, la urcarea scărilor sau în poziţia ortostatică.
• Simţi rigiditate pe parcursul primului pasaj de mers sau ulterior în timpul zilei.
• Simţi o pierdere a funcţionalităţii fizice în urcarea scărilor, ridicarea din şezut, aplecare, mers, îndeplinirea activităţilor casnice.
• Movial Plus este eficient în tratarea osteoartritei, rigidităţii articulare, efuziunii articulare, fiind ideal şi în cazul perioadelor lungi de imobiliare sau sedentarism.

Movial Plus se administrează la nivelul de 1-2 capsule pe zi, preferabil la micul dejun. Rezultatele pot fi vizibile chiar şi în 21 de zile. Pentru asigurarea beneficiului major, regenerarea articulara, este important că administrarea suplimentului alimentar Movial Plus să se desfăşoare în cure de minim 3 luni. Produsul se poate achiziţiona de pe www.shop.revidox.ro sau din farmacii. Un plus al suplimentului alimentar este acela că reduce costul total al tratamentului datorită efectului său dublu – antiinflamator şi analgezic.

Movial Plus face parte din portofoliul Core Invest Health, alături de Revidox, Admagra, Obergrass şi Dormax.

Dacă îţi place să faci sport, nu îţi imaginezi o zi obişnuită fără a face mişcare, eşti conştient de faptul că articulaţiile tale sunt supuse constant la efort sau dimpotrivă, consideri că stilul tău de viaţă este sedentar şi vrei să reduci consecinţele acestui fapt, încearcă Movial Plus! Este un supliment alimentar natural, special conceput pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care au dureri articulare sau care prezintă factori de risc ce ar putea declanşa aceste dureri.

 
 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.