Pregăteşte-te pentru începerea noului an şcolar!

targ scolarPrima ediţie a târgului Back to School are loc în perioada 01-12 septembrie 2012 la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro. Chiar dacă eşti din Bucureşti, Ploieşti, Oradea sau Cluj, acum poţi veni şi tu la targul online! SUPER OFERTE la îmbrăcăminte şi încălţăminte copii, manuale şi rechizite şcolare, ghiozdane şi rucsacuri pentru şcoală, laptopuri şi tablete!

Târg pentru şcolari şi preşcolari, pregătirea pentru grădiniţă şi şcoală
Anul şcolar se aproprie cu paşi repezi şi nu stii încotro să te îndrepţi pentru a cumpăra celor mici toate cele necesare pentru începerea noului an şcolar? Organizat de către Agenţia de marketing online SC WEB CONNECT SRL, târgul Back To School se adresează tuturor părinţilor ai căror copii merg la şcoală sau la grădiniţă!

La târg vor expune 29 de magazine care oferă de la îmbrăcăminte la încălţăminte pentru copii, de la manuale la rechizite şcolare, de la ghiozdane la rucsacuri pentru şcoală, de la laptopuri la tablete, de la caiete la instrumente de scris.

Târg de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru şcolari şi preşcolari
Vino la târg şi poţi alege garderoba de şcoală sau gradiniţă pentru cei mici. 3Suisses.ro, LaRedoute.ro, FashionUp.ro, OtterShop.ro, 24Shop.ro, B-Mall.ro, Napati.ro şi Matar.ro te aşteaptă cu noile colecţii pentru copii ale sezonului toamnă iarnă 2012.

Te vei putea bucura de PREŢURI SPECIALE atât la pantofi, botine, încălţăminte sport, cât şi la pantaloni, bluze, treninguri şi geci. Gama de produse este foarte variată, iar OFERTELE SPECIALE foarte atractive!

Şi cum fiecare şcolar are nevoie de un ceas, WatchShop.ro te aşteaptă cu noua sa colecţie de ceasuri Haribo pentru copii!

Târg de rechizite, manuale şi cărţi şcolare
Tocmai pentru că fiecare nou an şcolar necesită vizite nenumărate prin magazine, timp pierdut şi stât la cozi, ne-am gândit să venim în ajutorul tău şi să îţi poţi face cumpărăturile de la tine de acasă, cu un singur click.

Aşa te poţi bucura de REDUCERILE oferite la rechizite de către RechiziteleMele.net, ProfiOffice.ro, MediaDocs.ro, Dpap.ro, AdevarulShop.ro, FunGift.ro. În plus, librăriile online Okian.ro, Elefant.ro, Nemira.ro şi Libris.ro ţi-au pregătit întreaga gamă de manuale şi cărţi scolare!

Târg de ghiozdane şi rucsacuri pentru şcoală
Şi pentru că toate aceste rechizite şi manuale şcolare trebuie puse într-un ghiozdan, GoToShop.ro, Toyz.ro, Strollers.ro te aşteaptă cu o ofertă bogată de ghiozdane, rucsacuri şi penare!

Tărg de laptopuri, tablete şi Ipad-uri pentru cei mici
EvoMag.ro, MarketOnline.ro, MagazinulTau.ro, Vexio.ro, Azerty.ro te aşteaptă cu produse noi şi oferte speciale la calculatoare, imprimante, laptopuri şi accesorii multimedia pentru copii, calculatoare, monitoare, laptopuri, tablete, eBook reader pentru şcolari, imprimante, produse audio multimedia şi multe alte accesorii IT&C, toate la cele mai bune preţuri!

Pentru a-i avea mereu aproape pe şcolarii noştri, cumpără un telefon mobil special pentru copii de la QuickMobile.ro pentru a discuta întâmplările de la şcoală.

Şi pentru că ştim că nu ai timp de umblat prin oraşul super aglomerat, florăria online Floria.ro te aşteaptă cu buchete speciale pentru doamnele şi domnişoarele educatoare, învăţătoare şi profesoare.

Vino la târg şi vezi ofertele speciale şi promotiile celor 29 de expozanţi! Toţi vizitatorii au intrare gratuită cu un click pe www.shops-and-the-city.ro! În plus, îi aşteaptă şi SUPER PREMII oferite de RechiziteleMele.net, Okian.ro, LaRedoute.ro, 3Suisses.ro!

Fă din începerea noului an şcolar o plăcere cu o vizită la targul online Back to school!

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.