Be my Glamour Easter Bunny

Gina Maican Easter BunnyGlamour Centre de Remodelare Corporală, împreună cu Gina Maican, actriţa din serialul de televiziune “Narcisa – Iubiri Nelegiuite” vor demara, pe parcursul lunii aprilie a acestui an, o campanie de strângere de fonduri pentru o casă de copii din capitală.

“Be my Glamour Easter Bunny”, denumirea sub care se va desfăşura campania, este menită să aducă un zâmbet copiilor din centrul de plasament Pinocchio, în care se regăsesc copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani. Aceasta se desfpşoară în intervalul 5 – 30 aprilie.

În acest sens, Centrele Glamour de Remodelare Corporală vor amenaja, pe perioada campaniei, cutii Glamour Easter Bunny dedicate strângerii de fonduri care vor fi amplasate în cadrul Centrelor Glamour din Victoriei, în Centrul din Decebal, în cadrul Glamour Salon Expert, în cadrul studiourilor de bronzare Ergoline din zona Dorobanţi şi în cel din Decebal şi în redacţiile publicaţiilor Femeia, Cosmopolitan şi femina.ro, precum şi în cadrul Bistro Paparazii, partenerul Glamour în materie de evenimente.

Campania este, de asemenea, susţinută de Kanal D şi de către cunoscutul designer Cosmina Englizian.

Campania a fost gândită plecând de la premisa că în spatele unui trup frumos modelat trebuie să se ascundă şi un suflet luminos, prin urmare, alegerea frumoasei actriţe, Gina Maican, a venit ca o alegere firească, artista fiind de această dată un altfel de iepuraş.

“Ne dorim de multă vreme să sprijinim copiii cu probleme pentru că, deşi reprezentăm un centru de remodelare corporală care pune accentul pe frumuseţea exterioară, suntem convinse că totul porneşte din interior, iar copiii sunt cei care ne ajută să evidenţiem întodeauna şi frumuseţea interioară.

Această campanie este un prim pas prin care un Centru de Remodelare pune accent pe valori importante în echilibrul frumuseţii în ansamblul său!

Căci Centrele Glamour au fost şi sunt un susţinător al frumuseţii totale şi ne dorim ca întreaga industrie să sprijine acest tip de activităţi! Prin urmare, ne aşteptăm cu mare drag prietenii să vina în centrele noastre, atât doamnele, cât şi domnii şi să ofere, prin donaţia lor, zâmbete unor copii care au mare nevoie.

De asemenea, ţin să mulţumesc întregii echipe implicate în acest proiect de suflet, Ginei Maican pentru susţinerea de care dă dovadă şi tuturor celor care vor susţine, într-un fel sau altul, această campanie” – a declarat Crina Grama, General Manager Glamour Centre de Remodelare Corporală.

Totodată, actriţa Gina Maican afirmă:

“Glamour Centre de Remodelare Corporală reprezintă pentru mine locul în care am descoperit cei mai frumoşi oameni şi cei mai implicaţi specialişti. Vin de câteva luni cu mare drag la Glamour pentru că, trebuie să recunosc, mă aflu într-un proces de remodelare şi sunt extrem de încântată de ceea ce mi se întâmplă în acest loc.

Propunerea PR-ului Glamour şi a Crinei Grama a venit la momentul oportun pentru că îmi doresc de ceva vreme să sprijin o astfel de campanie, iar conceptul mi-a plăcut foarte mult. Ştiu că această colaborare va fi una de durată şi vă recomand cu căldură serviicile acestui salon cu adevărat profesionist care, iată, se implică şi în activităţi de responsabilitate socială şi acesta este un mare plus!”

“Be my Glamour Easter Bunny” se va încheia cu vizita la centrul de plasament Pinocchio din sectorul 1 unde copiii se vor bucura de cadourile primite.

Despre Centrele Glamour

Glamour Centre de Remodelare Corporală este un lanţ de saloane dedicat remodelării şi îngrijirii corporale.

Saloanele pun la dispoziţia clienţilor, atât a doamnelor, cât si a domnilor, o gamă largă de proceduri specializate care să ajute la redobândirea siluetei. Printre terapiile oferite de centre se regăsesc: electrostimularea, masajul transdermic, ultrasunete, terapia vacuum, liposucţie virtuală prin cavitaţie, Detox Feet Spa, masaje anticelulitice şi de relaxare, împachetări, injectare cu botox, bronzare organică şi multe alte terapii care vor fi recomandate în funcţie de necesităţile fiecărui organism.

Glamour are centre deschise atât în zona Victoriei, cât şi în zona Decebal, unde sunteţi asteptaţi cu promoţii periodice şi zâmbete sincere.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.