Prelungeşte viaţa electrocasnicelor tale

Electrolux kitchenÎntotdeauna ai visat la o bucătărie modernă, echipată cu electrocasnice intuitive şi cu un design elegant şi rafinat. Iar când momentul a fost prielnic şi ai găsit electrocasnicele care se potriveau perfect cu bucătăria ta, nu ai mai stat pe gânduri. Însă utilarea unei bucătării reprezintă întotdeauna o investiţie serioasă, aşa că Electrolux a dezvoltat o gamă completă de soluţii de curăţare şi întreţinere, pentru ca frigiderul, plita sau aragazul tău să arate ca noi pentru mai mult timp.

Un frigider curat, fără mirosuri neplăcute

Cel mic a vărsat sucul de portocale? Mirosul de peşte s-a răspândit în tot frigiderul? Astfel de mici accidente casnice îşi au acum o rezolvare simplă cu kit-ul Electrolux pentru echipamente frigorifice. Acesta conţine toate produsele de care ai nevoie pentru ca frigiderul tău să arate şi să funcţioneze impecabil ani la rând.

Spray-ul de curăţare „Frigorens” îndepărtează cu usurinţă petele atât din interiorul cât şi de pe exteriorul frigiderului şi împiedică formarea mirosurilor neplăcute. Suprafeţele vor fi astfel strălucitoare şi igienizate. Iar pentru ca frigiderul tău să nu răspândească decât o aromă fresh indiferent de mâncărurile pe care le depozitezi în interior, asigură-te că ai în permanenţă pe unul dintre rafturi gelul de absobţie a mirosurilor “Igloo Fresh”. Familiei tale îi va fi greu să ghicească ce preparate se ascund în frigider, pentru că soluţia “Igloo Fresh” absoarbe mirosul de carne, peşte, brânză şi orice alte mirosuri neplăcute.

Plite făra petă, suprafete de sticlă fără amprente

Dintre toate echipamentele din bucătăria ta, cu siguranţă plita este cel mai greu de curăţat şi întreţinut. Pete de grăsime, mâncare arsă, urme de apă, lapte sau cafea – toate dispar într-o clipită cu soluţia de curăţare Electrolux destinată plitelor pe inducţie, celor ceramice şi „gas on glass”.

Detergentul special de înaltă calitate din compozitia „TopRens” îndepartează resturile de alimente arse, petele de grăsime, depunerile de piatră şi urmele de apă de pe plită. Mai mult decât atât, lasă pe suprafaţa plitei o peliculă siliconică, care asigură o extra-protecţie împotriva murdăriei. Asta înseamnă că resturile de mâncare vor fi mult mai uşor de curăţat, iar tu nu vei mai fi nevoită să speli plita la fel de des.

Iar dacă din lipsă de timp foloseşti mai des cuptorul cu microunde, Electrolux are soluţia de curăţare potrivită şi pentru tine. Spray-ul „MicroRens” te ajută să cureţi atât interiorul, cât şi exteriorul cuptorului cu microunde, fiind eficient şi împotriva bacteriilor sau a mirosurilor neplăcute.

Soluţiile profesionale de curăţare oferite de Electrolux pot fi achiziţionate individual sau ăn kit-uri special create pentru echipamentele frigorifice, maşinile de spălat vase, bucătărie şi pentru plitele ceramice. Astfel, indiferent de electrocasnicele cu care ţi-ai utilat bucătăria, poţi fi sigură că vei avea mereu la îndemănă soluţia de curăţare potrivită.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.