Rasol de vită la cuptor

Author: DeeA

Ingrediente: 1 rasol de vită fiert (pentru o supă), 5 buchete ciuperci Pleurotus, 1 cutie roșii în bulion (eu am avut conservate de mine), 1 cană de vin, 2 linguri ulei de masline, 8 căței de usturoi, 3 fire busuioc proaspăt, piper, sare

Mod de preparare:

Folosim un vas de lut pe care îl ținem în apă timp de 20 de minute.

Rasolul fiert se taie fâșii potrivite, la fel ciupercile și roșiile din bulion. Usturoiul și busuiocul se toacă mărunt.

Se așaza în vas carnea, usturoiul, ciupercile, busuiocul și roșiile tăiate. Totul se stropește cu cele două linguri de ulei. Se adaugă cana de vin, sucul de roșii, piper și sare după gust (eu am pus piper boabe).

Se bagă la cuptor (cuptorul nu se încinge înainte), unde rămâne la 180 de grade timp de 1 oră cu capac, după care se scoate capacul și se mai lasă în cuptor, la aceeași temperatură, timp de 15-20 minute, să se rumenească.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.