Tehnologie inteligenta pentru hainele tale

Author: Electrolux

Masina de spalat rufe AEG cu sistemul ProTex Plus combina mai multe inovatii tehnologice pentru a spala hainele eficient, dar delicat, protejandu-le cu pana la 30% mai bine decat alte modele similare de masini de spalat.

Datorita tehnologiei OptiSense, de spalare inteligenta, masina de spalat rufe ProTex Plus de la AEG se adapteaza automat necesitatilor reale ale diferitelor incarcaturi, pentru ca tesaturile sa fie protejate si sa ramana in forma mai mult timp. Inca din momentul introducerii rufelor in tambur, ProTex Plus calculeaza cu precizie, in functie de greutatea incarcaturii, durata de spalare, cantitatea ideala de detergent ce trebuie adaugata, consumul de apa si de energie.

Senzorul incorporat determina dozarea precisa a detergentului la inceputul ciclului de spalare, iar prin tehnologia avansata de spalare si clatire, continutul tamburului este rapid si complet inmuiat, asigurand dizolvarea completa a detergentului.

Totodata, ecranul tactil LogiControl iti permite sa alegi un program de spalare personalizat, iar datorita optiunii de memorare poti selecta doua dintre cele mai frecvent folosite programe de spalare. Astfel, data viitoare nu va trebui sa reiei toate setarile, ci doar sa apesi un buton pentru ca masina de spalat AEG ProTex Plus sa stie ce are de facut.

In plus, poti opta pentru unul dintre programele speciale cu abur, de netezire sau de improspatare. Programul Smoothing ajuta la reducerea cutelor hainelor, facilitand sau chiar eliminand calcatul acestora, iar programul Refreshing este potrivit pentru improspatarea materialelor care au fost purtate o singura data si ajuta la eliminarea mirosului de parfum sau a fumului de tigara.

Masina de spalat AEG ProTex Plus, parte a gamei AEG Neue Kollektion, este cu 50% mai eficienta energetic decat un model din clasa A si poate fi gasita in magazinele de specialitate la preturi recomandate intre 4.015 si 8.515 lei.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.