Intra in noua era a curateniei cu Energica de la Electrolux

Author: Electrolux

Electrolux prezinta gama inovatoare de aspiratoare stick Energica, foarte usor de folosit si depozitat, ideale pentru spatiile compacte.

Cand a creat Energica, Electrolux a folosit aceeasi tehnologie ca si in cazul aspiratoarelor obisnuite. Datorita designului interior, Energica are o putere de aspirare care depaseste orice alt aspirator vertical usor de pe piata, facandu-l la fel de puternic ca un aspirator standard.

Design rafinat si practic

Datorita siluetei sale, Energica poate fi manevrat cu usurinta printre piesele de mobilier. Aflat in topul vanzarilor de aspiratoare din Europa, Energica a obtinut recunoasterea designului sau aparte, fiind distins cu premiul iF Product Design Award.

Intrucat nu are atasat un furtun greoi, nu va trebui sa faci niciun efort pentru a-l manevra. Iar butonul PowerScroll, amplasat pe maner, iti permite sa controlezi precis puterea de aspirare, in timp ce peria de praf si accesoriul pentru spatii inguste transforma curatenia cu Energica intr-o activitate simpla si distractiva. In plus, aspiratorul este foarte usor si rapid de depozitat dupa ce ai terminat treaba.

Disponibil in varianta cu sau fara sac

Varianta fara sac a aspiratorului Energica foloseste un sistem cu efect de ciclon pentru o filtrare maxima a prafului. Fluxul de aer si praful se rotesc in containerul pentru praf inainte sa ajunga la filtru, si astfel capacitatea de absorbtie este mentinuta mai mult timp. Aceste modele fara sac folosesc un filtru lavabil HEPA si un pre-filtru pentru a facilita curatarea lor atunci cand golesti recipientul de praf.

In cazul modelelor prevazute cu sac, acesta este confectionat din material sintetic anti-alergic, cu o capacitate de filtrare de 99,5%. Materialul moale permite o umplere mai eficienta decat in cazul sacilor de hartie obisnuiti. In plus, mentine puterea de aspirare mai mult timp, intrucat materialul nu se umple atat de des ca hartia.

Aspiratoarele Energica se comercializeaza in magazinele Electrolux la un pret recomandat de 609 RON.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.