“Xmas on heels”

– Colectia speciala de sarbatori, semnata Mihaela Glavan si Ovidiu Buta –

Culori specifice Craciunului, materiale care inspira bucurie si multa energie caracterizeaza noile creatii Sepala si RSM.

Modelele de pantofi si genti pentru femei au fost realizate de Mihaela Glavan pentru Sepala. Designerul a folosit materiale si culori inspirate din imaginea sarbatorilor de iarna.

Pantofii din aceasta colectie sunt accesoriul potrivit la cina de Craciun, pentru un party in club si la petrecerea de revelion, tocmai datorita cromaticii si designului deosebit.

Cu nuante de auriu si argintiu stins, rosu si negru, atat pantofii, cat si gentile vor completa perfect orice tinuta. “Colectia speciala de Craciun inspira stralucire si libertate stilistica. Fiecare accesoriu surprinde atmosfera si starea de bine a sarbatorilor”, spune Mihaela Glavan.

Modelele de pantofi RSM pentru barbati au fost creati de Ovidiu Buta si reprezinta un preview al colectiei Les Incroyable, care urmeaza sa fie lansata anul viitor.

“Inspirat din papucii de casa ai lui Winston Churchill, dar devenit celebru datorita lui Tom Ford, slippers este unul dintre cele mai elegante modele pe care un barbat poate sa le poarte si care ii permit sa fie extrem de creativ”, spune Ovidiu Buta. Usor de asortat fiecarei tinute, oricat de pretentioasa ar fi, acest model a fost reinterpretat de Ovidiu Buta.

Colaborarea dintre Mihaela Glavan si Ovidiu Buta a venit ca o continuare a proiectului TouchedBy, initiat anul trecut.

Modelele de pantofi din colectia speciala de Craciun se pot gasi, incepand cu 9 decembrie, in urmatoarele magazine: Sepala by Mihaela Glavan – in magazinul Sepala (Benjamin Franklin nr. 9) si Galeria Designerilor Romani in Cocor, RSM by Ovidiu Buta – in magazinul Sepala, Galeria Designerilor Romani in Cocor si Magazinul Mescal din Mario Plaza (haine si accesorii pentru barbati).

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.