O distractie cu stil pentru cei mici!

Joi, 27 septembrie, la Teatrul Ion Creanga a avut loc a V-a editie a Festivalului de Moda pentru copii Kids Fashion Day, sponsorizat de DACIA. Evenimentul este deja o traditie, asa ca copiii au venit insotiti de parinti sa afle ce se mai poarta anul acesta in moda pentru cei mici!

Agentia organizatoare „Light & Gabriel Media“ a mizat din nou pe o combinatie foarte reusita de moda, dans si muzica, fiecare colectie fiind prezentata „in pasi de dans”!

Tema de anul acesta a festivalului a fost „Integrarea europeana“, asa ca fiecare firma si-a prezentat colectia pe o muzica ritmata din diverse tari… europene, evident, si avand o coregrafie special realizata si dansata de micii dansatori ai grupului de dans Phoenix.

Manechinele-dansatori, cu varste intre 4 si 10 ani, au prezentat colectiile firmelor: FABRICA DE MAGIE, CRIDO KIDS, CARREFOUR si SPRINT WEAR.

FABRICA DE MAGIE, prezenta pentru prima data pe scena acestui festival, a propus micilor clienti o colectie de costume si accesorii pentru carnaval denumita „Carnavalul Basmelor“. Muzica si dansul cu influente spaniole s-au potrivit foarte bine cu lumea de basm a colectiei.

Copiii isi doresc sa fie in pas cu moda, motiv pentru care schimbarea garderobei a devenit o necesitate. De aceea, CRIDO KIDS a dat o mana de ajutor mamicilor, dar si celor mici, aducand in atentie, pentru sezonul toamna-iarna 2007 o colectie cu un design casual, in culori vesele si cu materiale naturale. Designul original si buna dispozitie nu puteau sa fie reprezentate decat de un dans haios pe muzica italiana!

Si cum nu se putea exclude Franta dintr-un Festival de moda serios, urmatoarea colectie a apartinut unei firme frantuzesti – CARREFOUR! Hainele propuse acopera toate necesitatile micutilor pentru acest sezon, sunt confortabile si colorate, aratand delicios pe versurile frantuzesti ale muzicii!

SPRINT WEAR este o campanie cu originea in Grecia si ne-a propus oferta pentru toamna – iarna 2007 in acordurile melodiei „Zorba“. Hainutele produse se remarca prin calitatea deosebita si modelele unice. In Romania, SPRINT WEAR este prezenta din toamna anului 2003, iar pe scena Festivalului de Moda pentru copii Kids Fashion Day din anul 2004.

Ultima colectie s-a numit «White» si a apartinut unui designer roman renumit – Rita Muresan, singurul designer roman care creeaza special pentru copii. Ea isi prezinta in fiecare an noua colectie în cadrul Festivalului Kids Fashion Day, iar cea din aceasta seara a fost una eleganta, rafinata, dominata de costume si rochii de seara albe, pentru mici printi si printese! Mireasa -adulta din final, insotita de un mire de 3 ani, tinut in brate a fost o imagine proaspata si emotionanta.

Iuliana Marciuc, una din «mamicile» Ritei, si-a privit incantata si mandra baietelul defiland pe scena festivalului, alaturi de modele cu experienta cum sunt fiicele Ritei Muresan.

Toti copiii au primit cadouri din partea sponsorilor, au facut poze cu clovni, au dansat, au apaludat si s-au distrat pe cinste la un eveniment plin de stralucire si de farmec.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.