Atelier Nina Cosac

S-a deschis primul atelier de creatie vestimentara destinat exclusiv fetitelor cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani, care isi propune sa transforme fiecare domnisoara care ii trece pragul intr-o mica printesa prin rochitele de ceremonie pe care le creeaza.

Invaluit intr-un aer de poveste usor naiva, atelierul Ninei Cosac readuce parca la viata perioada interbelica, cu domnisoarele stilate, educate la cele mai bune scoli pariziene, domnisoare care dadeau farmecul Bucurestiului de odinioara.

Gandit ca spatiu de creatie, dar si ca loc de primire, atelierul, situat in Bucuresti, pe strada Trotusului la numarul 94, te invita sa redescoperi farmecul copilariei intr-o ambianta special creata.

„Am incercat sa cream mult mai mult decat un simplu magazin de rochii pentru fetite. Vrem ca toti cei care ne trec pragul sa patrunda intr-un loc familiar, care sa le aminteasca de casa bunicii, de confidentul unde aceasta obisnuia sa stea sa isi bea cafeaua in fiecare dupa-amiaza,
de pavilionul dupa care ne ascundeam cand ne jucam de-a v-ati-ascunselea cu sora mai mica. Vrem ca domnisoarele care ne vor deveni cliente sa ne viziteze cu drag si sa revina cu aceeasi placere de fiecare data“, spune Nina Cosac.

In cadrul colectiei „Nina Balerina“ veti gasi rochite de ceremonie delicate, unice ca stil, care prin accesorizare confera fetitei care o imbraca nu numai un aer distins si elegant, dar si senzatia de a fi „regina balului“. Detalii despre colectiile dedicate – Andalusia, Celtica, Balkanica si Flamenco – pe www.ninabalerina.ro.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.