Eleganta si bun gust

In perioada 24-28 mai 2006, statiunea MAMAIA va fi gazda celei de-a XXXV-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte-TINIMTEX.

Organizatorii acestei manifestari expozitionale, devenita deja traditionala, sunt ROMEXPO S.A. si Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in colaborare cu Federatia Patronala a Industriei Usoare – FEPAIUS, iar tematica va cuprinde urmatoarele domenii: confectii, tesaturi, tricotaje, mercerie, galanterie, pasmaterie si accesorii pentru confectii, incaltaminte, marochinarie si accesorii, mijloace de etalare si ambalare, precum si lenjerii de pat.

Pe toata perioada desfasurarii expozitiei, pentru facilitarea contactelor de afaceri va functiona programul MATCHMAKING, care are ca scop identificarea si contactarea de firme din domeniile aferente tematicii TINIMTEX, in vederea stabilirii de intalniri de afaceri.

Intre noutatile acestei editii a TINIMTEX, se cuvine a mentiona show-urile de moda, expozitia de tendinte, concursul pentru desemnarea celor mai bune doua branduri romanesti, dar si prezenta cu stand propriu a Asociatiei Producatorilor de Textile din Franta.

Pe toata perioada desfasurarii manifestarii expozitionale vizitatorii vor avea acces gratuit.

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.