Cotlete de miel pane
Ingrediente: 50 g faina, 50 g cascaval ras, 12 cotlete de miel (aproximativ 50 g fiecare), cimbru uscat, rozmarin uscat, sare, piper, putina faina, 1 ou, 3 linguri ulei masline, 1 legatura ceapa ciorii, 2 cepe, 1 lingura unt, 1 lingura zahar, 100 ml vin alb, 2 linguri smantana
Se amesteca faina si cascavalul ras. Se spala cotletele, se sterg si se presara cu cimbru, rozmarin, sare si piper, apoi se dau prin amestecul de mai sus. Se prajesc in ulei 3 minute pe fiecare fata.
Ceapa si ceapa ciorii se taie rondele. Ceapa se caleste in unt, se presara sare si piper si se stinge cu vin. Se inabusa 5 minute, dupa care se adauga smantana si ceapa ciorii.
Legumele se aranjeaza pe farfurie impreuna cu cotletele, eventual ca garnitura la cartofi la tava.