Portretul barbatului ideal

Author:Carmencita

Exista pentru fiecare dintre noi cineva in lumea aceasta, trebuie doar sa stii exact ce cauti! Te asigur ca cineva, undeva astepta! De fapt asta vrem toate, sa ne gasim jumatatea si sa fim fericite, dar este foarte greu sa-ti gasesti jumatatea. V-ati gasit acel Fat Frumos sau inca mai cautati?

Toate ne dorim sau ne-am dorit, inca de la pubertate acel Fat-Frumos, dar el se schimba mult pe parcurs. Chiar daca toate plecam de la punctul in care EL este un print frumos si viteaz, ajungem in scurt timp sa observam un portret care nu corespunde catusi de putin cu cel initial.

Si asa cum prietenul meu poate fi pentru mine cel mai frumos barbat din lume, fiind indragostita de el, asa multe femei il pot vedea altfel, pot chiar sa spuna ca este urat. Ce vreau sa subliniez aici este ca gusturile difera de la o persoana la alta, astfel ca ceea ce unele din noi ar putea considera ca fiind barbatul ideal, sa fie un adevarat cosmar pentru altele.

Aspectul fizic este, spre exemplu, un amanunt insignifiant pentru majoritatea femeilor in timp ce pentru unele imaginea este principalul criteriu de selectie al barbatilor. In aceasta privinta lucrurile stau destul de clar: iti place sau nu.

Cum ramane, insa, cu structura interioara a lui Fat-Frumos? Daca toate ne dorim un barbat bland, intelegator, tandru, atent, inteligent etc. cum se face ca de fiecare data ne indragostim nebuneste de opusul sau?

„O femeie nu va fi niciodata multumita pana cand nu e nefericita!?“ imi spunea un prieten, pe care l-am contrazis vehement numai pentru a realiza cateva ore mai tarziu ca are dreptate. Daca iubitul este punctual, manierat, isi arata permanent afectiunea, in maxim doua luni vom spune ca avem langa noi plictiseala in persoana.

Femeile din ziua de azi sunt adevarate kamikaze. Ele se indragostesc de barbatii care nu le acorda atentie, le inseala, uita cand este ziua lor de nastere si aleg intotdeauna eterna si fascinanta bere cu baietii in detrimentul unei cine romantice.

Explicatia? Ne vom dori intotdeauna sa fim NOI cele care schimba un baiat rau intr-un mielusel. Poate ca totusi ar trebui sa lasam mieluseii in ograda bunicii si sa ne reorientam spre conturarea portretului robot al lui Fat-Frumos.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 • pentru ca sunteti proaste de aia

 • bv eu…..ai zis-o:)))

 • Ramona

  in mare parte ai drepatate,dar nu toate femeile ii ignora pe cei ce le respecta si le iubesc,cele ce dau cu piciorul unor barbatii iubareti,tandri,romantici nu stiu ce vor de la viata si lasa sa le scape fericirea! cel putin pt mine fericirea reprezinta un astfel de barbat si n-as putea sa ma plictisesc alaturi de el

 • cum sa-l determin pesotul meu sa nu mai bea? cum sa-i trezesc interesul fata de mine? va rog sa ma sfatuiti

 • de obicei omul realizeaza ce a pierdut abia atunci cand ramane fara ce are

 • eu sunt de parere k de multe ori barbatul este cel care din cauza caruia suntm asa…sunt prea nemernici…si prosti pt ca nu stiu sa ne aprecieze..k de ex..cred ca eu si vlad sunt niste….:-?

 • sunt proaste unele femei si desi sunt frumos unele le plac de mine altora nu.de ce oare?

 • Pt ca nu stii sa scrii corect, poate de aia! 😉

 • bubu`

  sau pt simplu fapt` k fetele din ziua de azi` sunt mai pretentioase si nu` isi permit sa iasa cu oricine?
  sau pt k fetelor le` plac baieti “rai” ;;) nu poti schimba mentalitatea` oamenilor de nimica:D

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.