Chateaubriand

Ingrediente: 1 muschi de vita, sare, 1 lingurita de unt

Mod de preparare:

Muschiul se sterge cu un prosop curat, se aseaza pe un fund de lemn si se taie pe laturi cate o felie subtire.

Se sareaza partea groasa din mijloc, eventual se pipereaza, dupa care se leaga cu ata subtire muschiul, dandu-i-se forma initiala.

Pregatit astfel, muschiul se pune pe un gratar dublu, pe foc viu, ca sa prinda o pojghita protectoare, care sa pastreze sucurile in interior. Carnea se frige timp de o ora, intorcandu-se pe partile laterale, care se vor indeparta cand friptura este gata. Se serveste partea din mijloc, care este suculenta si are culoare rosu deschis.

Se serveste cu legume fierte, dupa ce s-au pus pe friptura bucatele mici de unt.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.