Cadouri pentru Crăciun de inspiratie daneză

În plin sezon al Sărbătorilor de Iarnă suntem în căutare de idei de cadouri care pe lângă stil şi spirit de sărbătoare să ofere şi versalitate şi calitate. Rădăcinile scandinave ale brandului ECCO ne inspiră în acest sezon în alegerea cadourilor ideale: design unic, funcţionalitate intuitivă, calitate excepţională, utilitate şi durabilitate deosebită.

Fabricate din piele premium accesoriile din colecţia ECCO IOLA oferă stil şi versatilitate, dar şi opţiuni variate de purtare, atât ca portmoneu cât şi ca un clutch, ceea ce le face ideale pentru petrecerile de Crăciun sau Revelion.

Fabricate din piele naturală, portmoneele ECCO IOLA reflectă eleganţă şi lux. Sunt perfect dimensionate pentru a păstra lucrurile esenţiale, au un interior bine organizat şi o căptuşeală durabilă, cu proprietăţi de respingere a apei.

Versatilitatea genţilor ECCO SP 3 vine din aspectul luxos al pielii care oferă astfel un stil adecvat pentru orice ocazie, adaptându-se cu uşurinţă oricărei ţinute, fie că este vorba despre o ţinută casual sau una de sărbătoare.

Cu un design minimalist, rucsacurile ECCO SP 3 Mini reprezintă cadoul ideal pentru femeile ce au un stil de viaţă activ. Realizate din piele naturală cu aspect lucios, pot fi purtate în diferite moduri, datorită baretelor detaşabile şi reglabile.

Colecţia de accesorii se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center