ECCO Celebration Kids realizată cu dragoste pentru copii

ECCO Kids a realizat cu dragoste pentru copii o colecţie specială de Sărbătoare. Colecţia ECCO Celebration Kids propune o serie de opţiuni de cadouri pentru cei mici, care se adresează atât bebeluşilor, copiilor de vârstă mică cât şi adolescenţilor.

ECCO First pentru copii cu vârsta 0-2 ani

Perfecţi pentru copiii activi care sunt mereu în mişcare, ECCO First asigură suportul şi confortul pe tot parcursul zilei. Fiind o colecţie de Sărbătoare, culorile metalice şi detaliile florale au fost atent selectate pentru a completa ţinuta festivă a micilor exploratori. ECCO First le permite copiilor să se bucure de aventurile iernii la maxim.

ECCO Snoawboarder pentru copii cu vârsta 3-7 ani

ECCO Snowborder protejează picioruşele copiilor făcând faţă cu succes provocărilor iernii, începând de la troienele de zăpadă ce îi îndeamnă pe copii la joacă şi până la temperaturile foarte joase. Aceste cizme oferă cea mai bună potrivire posibilă şi o fixare rapidă, astfel încât să se poată ajusta cu uşurinţă chiar şi atunci când copilul se află în mijlocul munţilor de zăpadă.

ECCO Soft pentru copii cu vârsta 8-12 ani

Colecţia ECCO Soft este special concepută pentru a oferi libertate unui copil şi posibilitatea de a se bucura de aventuri chiar şi în timpul iernii, membrana GORE-TEX® asigurând impermeabilitate de 100%. Talpa direct injectată oferă un confort sporit, făcând aceste ghete elegante ideale pentru zilele lungi la şcoală sau plimbările din timpul vacanţei.

ECCO Intervene pentru copii cu vârsta +13 ani

Designerii ECCO Kids înţeleg perfect de ce au nevoie tinerii: de o formă excepţională, de un confort maxim şi de un design modern. Sistemul de închidere cu şiret şi fermoar pe partea interioară asigură o încălţare facilă şi un look în tendinţe.

Colecţia ECCO Kids Celebration se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.
În perioada 02-07 Decembrie 2018 vă puteţi bucura de o reducere de 20% la încălţămintea pentru copii. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil pentru clienţii ce deţin card de fidelitate ECCO, dar şi pentru cei care vor aplica pentru un card de fidelitate în unul dintre magazinele ECCO din ţară.

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center